Bläääää!

Hejsan Bloggen!

Idag har livet varit seeeeeeeeegt!
har kommit två lärarkanditater till våran klass från Australien och de kan INGEN svenska alls! :O fatta vad hemskt att komma till ett nytt land och inte fatta vad någon annan säger.
De verkar shyssta och de hade 30 + när de åkte hemmifrån så de tycker att snön är lite exotisk :P Och de tyckte de var kallt ute och idag var det faktiskt bland de varmaste dagarna i januari :)
Asså jag är så jäkla sugen på kokos XD Jag ska nog köpa en kokosnöt nästa gång jag åker på maxi :P Haha är typ kär i kokos (A)
Fats jag är nog i början v att bli sjuk :( Har huvudvärk och idag har jag ont i halsen. Tog en halstablett Zyx :D
Zyx funkar jättebra om man har ont i halsen men blir som bedövat i munnen och halsen. Det käns ganska oskönt om man rör tungan i munnen men lite får man ju stå ut med eller hur?
Vad är det på TV i kväll dåe? Hm.... Top Model 11 är det ju på tisdag men måndag? Typ ingenting. Om man har tur kan det ju vara Americas Funniest Home Videos AFV :P Aaaaaaaaaah! jag är såå sugen på godis! Altså jag skulle typ kunna dö för en påse gele nappar fatta så gott eller kanske gele björnar eller gele körsbär? Okej jag är fan tjock i mina tankar. Kommer typ bli tjock när jag blir vuxen när mamma inte kan säga åt mig att jag inte får äta det :P Okej det är inget att skratta år men jag är häldre tjock en hypersmal.
Tycker det är helt sjukt när unga flickor ( i min ålder typ ) håller på att titta i massa kändis tidningar och vill vara lika smala och snygga som dem. Men HALLÅ! Kändisarna anlitar personliga tränings cotcher och opererar magsäcken och fettsuger sig gör ansiktslyft och massa andra sjuka grejer!
Va nöjd med hur du ser ut för det är vem DU är!

Aja ska väll plugga matte nurå.. :( Provet är ju imorgon såå :(
www.mult.se
vi seeeeees :)






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback