Goodmoorgon :D

Hejsan hoppsan nu är jag här igen :D Jag har fått förslag på dagens outfit så då börjar jag med det :D hoppas att alla kära läsare gillar det :D!
 
såg ju Patrik 1,5 igår med familjen. det skulle vara en komedi men jag tycker mäst att det var drama. Filmen var ganska bra och hade ett gulligt slut men som komedi var den urusel men som drama rätt ok :) den här filmen är mer en film som man ser i gång och sen är det bra med det! :)

Nickolina om Mulle<3<3<3

ta ljusblått!! :)

hihi okej jag funderade faktiskt på att ta det själv eftersom då blir det mycke sötare :) hoppas Sofia har en öronhuva i ljusblått för så kommer han bli supersweet :D!

idag blir det Dea på eftermiddagen vid typ 4 :) eller vid 4 ska mamma hämta upp Agnes vid järnvägsstationen så ska vi rida på hippo :)

märkte att jag har haft rekord många besökare på min blogg igår!!!!! :D jag hade 59 besökare igår! :D det är STOOORT rekord! :D
tack så superdupermycke alla som läser och gillar min blogg jag älskar er alla!!! :D

Min kära Frenchbull tycker att jag ska börja ge ut häst tips. vilka tycker det? hihi hoppas iså fall att ni inte vill att jag ska beskriva hur man gör knoppar för nu ska vi få se hur de knopparna såg ut.



Hahaha jag vet inte ens om de får kallas knoppar så fula som de blev :P hahaha fast jag fick endå hjälp av Sofia som äger Mulle att göra knopparna men svårt var det eftersom att Blue-eye har väldigt tjockman och jaa då blir det lite hur som hälst :P hihi :)

aja, nu ska jag väll gosa lite med basse som ligger ensam på nedervåningen vi ses allihopa! :D kom ihåg att ni är bäst! utan er ingen jojiiz!






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback