I don't care

Heej har nyss kommit hem från jobbe och varit en sväng med Basse:)

Tänkte börja svara på en fråga :)

För att åka in på hippo med din ponny måste du först lösa anläggningskort och det gör du genom att gå till kontoret på hippo och man kan lösa månadskort och års kort och jag är inte helt säker på ifall de har kvar dags kort men annars kan man lösa det också. Jag tror din häst måste vara grundvaccinerad innan du får åka in med den och ifall du har allt det där så är det bara att åka in när ridbanor eller ridhus inte är bokade :) hoppas du fick svar på din fråga:)

Sen till en annan så nej jag är inte emo. Jag ser egentligen inte mig själv som någon i en speciell stil. Jag tycker inte att jag är Emo, Scene, Fashion kid/core , och allt vare nu finns för olika stilar.
Jag orkar helt enkelt inte bry mig om vad andra tycker om mig, min klädstil musiksmak m.m jag tänker vara den JAG vill vara inte vad alla andra vill att jag ska vara och förut har jag inte "vågat" vara den jag vill vara för att jag har varit osäker på vad andra ska tycka om mig och nu känner jag att jag vill inte vara som alla andra tycker jag ska vara utan jag TÄNKER VILL OCH SKA vara som JAG vill vara.

Min musikstil är i största delen rock och metalcore och jag gillar kläder i svart och jag gillar tights i olika färger har bla. gröna, chockrosa, blåa, turkosa m.m jag älskar ringar och armband stora halsband med kedjor och jag tycker det är snyggt med slingor i håret i olika färger.

Så bara för att man gillar rock, andra kläder och svarta slingor i håret är man alltså emo? så patetiskt!!
Jag tycker istället att man borde få komentarer som " fan vad modigt du är som vågar varra dig själv" för det är tyvär inte många som vågar vara det och det är verkligen jättesynd!

aja, nu tänker jag släppa det här :) men ha en bra dag allihopa vi hörs pusshejj<3








fin blogg du har:) är allt bra?

2010-08-12 » 15:07:52

jävla emo!!

2010-08-13 » 17:33:07
» anna

yeah shure, du får vara vad du vill. Det är modigt. Men still, emo!!!!!!

2010-08-13 » 17:41:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback