I'm so sick of it!

Asså jag orkar bara inte att jag håller på att bli sjuk!! Har gått omkring i 3 dagar och knaprat halstabletter med en nässpray i handen!!!

Idag iallfall så flyttade vi ju Tingis:D<3

på 1års dagen idag fick hon komma hem<3

hon verkade faktiskt väldigt njd med att få komma hem. När vi släppte henne i hagen gick hon runt och kollade ett tag och sen började hon äta av lite ogräs som sticker upp i hagen :)

Sen tog jag in henne och så for vi ut och red en stund. Red bomstigen 1 och det gick bara braa:) Hon var väll kanske lite spänd och stirrig men det släppte när hon fick trava på ordentligt och galoppera lite:)

Sen red vi hem igen och hon fick sin mat och sen fick hon gå ut i hagen:) hon verkar nöjd och glad ver att få komma hem igen,borta bra men hemma bäst kanske?

men nu får hon gå själv i sin hage i typ 1 vecka för sen kommer Leo tillbaka^^,
Vi får väll se om det blir ett kärleksfullt ögonblick kanske^^,

Så ni sitter jag har och har nyss tagit en zyx och en alvedon och funderar om jag kanske ska ta nässprayen ändå...Fuck thiss!! Inte läre blr bättre av att klättra i berg och sova i tält..

ikväll ska vi tydligen bort på middag. Det kändes otroligt jobbigt att hoppa i duschen och sminka sig och sätta på sig andra kläder än puma tjocktröjan men men..

nu ska jag gåå vi hörs senare idag pusshejj<3







Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback