That sounds good to me

Tycker jag har varit duktig som legat utomhus hela dagen idag :D

Har legat på mage på en madrass i gräset och läst Breaking Dawn!!
Måste ju bara säga det att det spelar ingen roll att jag läst boken tidigare för den är nästan ännu bättre nu än första gången!

Har typ läst runt 200 sidor hittills haha gaaalet vilken bokmal jag är!!:P

Sen så har vi faktiskt beställt de från Horze nu!! :D

wiie blir ett par 37:or och det ska förmodligen komma nästa vecka! Men sen att man blir 2090kr fattigare känns surt men att vara ett par supersnygga tävlingsridstövlar rikare känns toppen toppen!! :D

Sitter faktiskt och försöker överväga om man ska försöka baka kladdkaka kanske? Det känns väälidgt lockande!!

iallfall kan jag ju uppdatera på hästfronten att imorn ska jag nog rida en stund på åkern och jobba med att böja igenom henne i sidorna i alla gångarter.
Jag har faktiskt bestämt att jag ska bli bättre på att böjja igenom henne för det blir ju så att när hon går så fint på volt och rakt spår att det är lätt att bara fortsätta och "fin rida" istället men näe nu ska det bli slut på fin ridande nu ska vi träna sidorna!

Sååå är det någon som har något tips på bra övningar för att kunna böja igenom hästen i sidorna? Nu menar jag typ någon övning och inte bara " öppna på ena långsidan och sluta på den andra" för sånt har jag också gjort och efter att ha gjort det typ 2 varv blir det väldigt enformigt.

Jag skulle vilja ha en bra övning där det händer mycket saker hela tiden med tempo växlingar, olika ridvägar, öppna och sluta, skänkelvikningar, volter, bommar och bla bla bla ni fattar vad jag menar vaaa? :D

Så jag skulle bli jätteglad om någon av er har en bra öving åt mig och ponnyplutt:)

Näe nu blire kladdkaka för hela slanten pussvihöörs<3

<3





Har du inga nya bilder+filmer på dig och tingis? :)

2010-08-17 » 19:09:34

så jäääääääävla snyggaaaa!!!! :o <3

2010-08-17 » 19:37:47

söt blogg , kommentera min

2010-08-17 » 21:12:44

asså ska du rida henne när maja red hårt makarbetes pass idag? det vore ju bäst för tingis att skritta en liten tur i skogen eller nått sånt..

2010-08-17 » 22:43:41

rid öppna på långsidan där kan du också lägga in tre volter, så det blir först en volt och in i öppnan-->mjukt glida in i en ny volt och ute i spåret öppna-->volt-->öppna och sen lätta på lite på kortsidan med lite förlängd steglängd. Funkar för mig, hästen blir mjuk och fin i sidorna.

2010-08-19 » 14:50:49
» anna

hahahahahahahahaha, HORZE?! Dom är ett B-kvalites märke. Riktiga tretorn eller inga alls ska det va!!! 2090 är ingenting för ett par ridstövlar. Eller jo för ett par B-kvalites. HAHAHAHAHAHAHA

2010-08-19 » 14:53:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback