This ore that?

För ut till stallet i morse vid 11 och red till baggböle med Elin och Mio. Red på hacket och det gick bara braa:) försökte att i skritten göra lite öppna och sluta på vägen och göra lite skänkelvikningar och jag tycker ändå det gick ganska bra:)
Men det är ju såklart mycket svårare att göra öppna och sluta med hackamore eftersom man kan inte "leda" med handen så man måste mera tränga med handen och sen är det ju lite svårt också när man rider i tygskor^^,

Men hon var iallfall jättefin:)

Sen så for jag hem och duschade och åt sen lunch gick en sväng med hunden och pantade flaskor , städade undan massa hästgrejjer i boden och tittat på TV och ätit middag.

Har helt enkelt inte haft tid att blogga:)

Men iallfall så hittade mamma ett par supersnygga  tävlingsridstövar från Horze nya kollektion som påminner om Tretorn Advance. De är billigare och ska tydligen ha bätte kvalité eftersom många har klagat på tretorns dåliga kvalité så vet jag inte riktigt hur jag ska göra..

Med de där från Horze finns bara i svart och jag skulle ju gärna vilja ha i marinblått och det finns ju tretorn men alla har ju typ tretorn och inge många kommer nog ha de från horze och det är ju roligare att ha något inte många har.. plus att de från horze kostar 2090 och tretorn kostar 2999 så då sparar jag ju typ tusen spänn men..

vad tycker ni?

Tretorn Advance eller Tävlingsstövlarna från Horze?
 VS



 SV: joo Elin har en blogg den hittar ni HÄR ^^,






dom från horze tycker jag var ganska fula, men du gör ju som du vill(:

2010-08-16 » 19:17:43

Ta dom från horze! Har aldrig gillat tretorn...:P

2010-08-16 » 19:43:14

Dom från horze!!! :D

2010-08-16 » 21:00:06

http://www.hooks.se/product.aspx?productid=200045&deptid=80&sortType=sortPopularitet&sortOrder=DESC

Ett till par "liknande" stövlar! :) Men inte lika snygga ;)

2010-08-17 » 12:15:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback