I wanna give you everything

Idag kan jag ju säga att jag ångrar att jag drack en halvliter cola på typ 10 minuter och tryckte i mig en halvpåse potatisskruvar och satt och skrek och ville slå sönder pappas Ipad när det gick dåligt spelet Angry Birds (a)
Så nu mår jag jätteilla och har jätteont i halsen :(
Blev inge Patrik igår för han kunde inte ladda ner någon film så de var tråk men när man börjar spela Angry Birds så känns det lite bättre^^, Om någon av er har en Ipad så spela det spelet för det är verkligen jättekul och VÄLDIGT beroende framkallande!! :O Sen får man damp när det går dåligt^^, Speciellt när man precis ska klara banan och bara har en liten fet gris som är jätteenkel att träffa kvar och så skjuter man åt fel håll!!! Sen måste man köra om den jävla banan typ 20 ggr till innan man ens är i närheten av ett sånt läge igen! :O

Haha, aa det var iallafall min kväll ^^,

Funderar lite på när jag ska åka ut till Tingis för det känns inte jättetaggat att fara ut i det här blås vädret när det snöar jättemkt och är kallt... Men men så äre när man hästtjej ;)
Ut till stallet i ur och skur och på vintern blire att ha massa kläder på sig och ut och plumsa i en halvmeter snö när det är -20 och det snöar och blåser och man har på sig pannlampor och reflexer och man håller på att frysa fingrarna och tårna av sig trotts att man har vinter ridstövlarna med dubbla tjocksockar och 2 par tjocka vantar!

Kan ju säga att det inte precis är det roligaste jag vet men det är en stor del av hästägandet så de är bara att bita ihop och längta till sommaren och tävlingssäsongen!:D<3

Näe nu ska jag gåå vi höörs<3



Till dig som undrade så är Tingis 12 så de är perfekt ålder!:D<3

Skillet - Rebirthing





» bitte

Hej har just nu en tävling där 2 personer har chans att vinna varsitt presentkort på 1000 kr hos Nelly

2010-12-18 » 13:55:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback