last night in pics

Har nu laddat upp foton som jag tog igår kväll :) Jag fotade typ bara på basse för han var så rolig att fota (A) men efter ett tag tröttnade han på det.
Kom på att jag fyller år idag :P har inte tänkt på det eftersom jag fick alla paket i fredags jag kom på det när jag slog på datorn i morse :P aja, här kommer bilderna:



 sööt<3











 puppy eyes<3





Hahahahahahahahahaha, om inte den sista bilden är den skönaste bilden så är jag musse pigg!! :P


Jag har funderat ganska mycket om hur jag ska göra med min blogg och jag har bestämt mig för att på något sätt få hjälp med att designa om min blogg och att den ska bli mera intressant att läsa. Har ingen aning om hur lång tid det kan ta innan jag fått någon som kan hjälpa mig och ifall jag får någon som hjälper mig kan det nog se lite rörigt ut på bloggen ett tag. min tanke är att bloggen ska handla om min vardag. som nu mera kommer bli Foto och Hästar. Med min kamera Nikon D80 kommer det läggas in mycket bilder och jag kommer ha mycket mer att skriva om. Nu ska jag gåå puss vi sees<3



utanför mitt sovrum just nu<3






sv: okej, jag fattar typ hur du menar!:) men kan du skapa alla kategorer du vill ha först? och kan du lägga ut bilderna du vill ha i din header någonstans. typ här på bloggen i ett inlägg (du kan ju ta bort inlägget sedan)? och kan jag få lösenordet till din blogg (du kan ju byta sen)? ;)



eller kan du logga in på apb så kan vi prata?

2010-02-07 » 10:23:19

grattis på födelsedagen! nu är du en riktig fjooortis;)<3

2010-02-07 » 11:13:36

Grattis grattis! :D Grymt söt hund har ni hahah :DD <3

2010-02-07 » 11:44:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback