Fredags myyyyyss!!!!

Fredag idag såååå skönt!! :D
Idag så var skoldagen lite halv seg men det gick ganska snabbt på slutet :)
Mamma tog ju Tingis imorse så jag behöver inte åka ut till henne idag :)

Igår när jag red ut med Tingis så red jag henne på jaktstången och det gick ändå braa :) Vi plumsade kanske 10 min i djup snö!! På de djupaste ställerna nådde snön upp till mina fötter när jag satt på henne!!!
Hon tyckte det var gryymt jobbigt så efter mycket pustande och stönande från henne lyckades vi klara oss över till den plogade sidan :) Då hoppade jag av och kontrollerade att alla benskydd satt kvar och sen så red vi vidare :) Travade ganska mycket och tog lite galoppfattningar i båda galopperna:)
Sen så när jag kom hem och började ta av henne alla grejjer märkte jag att hon hade tappat ett brunt bakskydd. Det var otroligt irriterande!! så jag skickade in Tingis i boxen med sin kraft och sen gick jag ut i skogen för att leta.
Jag plumsade i djupsnö i tjockisoverallen och letade och jag glömde såklart pannlampan så det var ganska duktigt av mig!!
Letade och plumsade ungefär en halv timme och sen gav jag upp... Den lär ju tina fram till sommaren iallafall -.-

Ja jusste sen när jag skulle ta in Tingis så öppnade jag stalldörren och då stod Mailan där utanför utan grimma så jag släppte genast in henne och sen frågade jag Anna E ifall hon glömde stänga hagen när hon tog in Pontiac ( Mailan och Pontiac går i samma hage) och sen gick vi ner för att kolla och då hade Mailan sprängt hagöppninge.
haha, kontiga häst!!

aja, iallafall så önskar jag mig ett par svarta benskydd nu eftersom vi har svart utrustning till henne förutom benskydden dårå :)

Sen har mamma varit på Horze idag och köpte ett nytt regntäcke till Tingis (brunt med röd och vit kant) och ett svart bogskydd eller sport BH som mamma kallar det  :P Hon ahr fått lite skav av sitt täcke :) Sen köpte hon ett par marinblåa bakskydd som passar till ett par andra senskydd som är marinblåa som vi fick med av Gabbis när vi köpte henne men de är så grymt stela och sen så verkar de sitta för tight som benet.. aja vi ska kolla det imorn :)

aja, nu ska jag och mamma se någon film och mysa vi sees ;*<3







Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback