sprack på 8 starten :P

Ingen rosett blev det idag men det göör absolut ingenting är nööjd med henne ändå :)

i L:cn var hon så förjävligt pigg och stark och typ kastade sig över allt och det höll till 6 an där hon blev alldeles för lång och rev men annars är jag väll nöjd :) Men det var typ nästan inga som gick nollor. Kanske 2 tredje delar fick nerslag eller stopp det är mycket!!

Sen i L:bn var hon inte lika stark men fortfarande väldigt pigg och sen på 7 kom vi lite långt ifrån och då ville jag att hon skulle hoppa av stort så då tryckte jag på men då trampade hon om istället och rev men annars är jag jättenöjd :)

Och det roligaste av allt!!

Jag blev kvalad till Norrlands Derbyt som går i L:a!! :D<3

Haha, det känns helt otroligt!! Jag visste ju att det bar kval till Norrlands derbyt och NM:et men jag tänkte som inte på det förän mamma sa att jag var kvalad!

Det kommer bli en gaalet svårt klass att debutera i för Norrlands derbyt är en extra svår L:a för banan är extra lång och man hoppar t.om ut från banan och hoppar typ 1 eller 2 hinder på gräs och sen in på banan igen :O

Och alla hinder lär ju vara riktigt maxade också läääskigtt :P

Men imorn äre då L:B och ifall det går dåligt då så stryker jag mig till derbyt som går på söndag. Skulle ju egentligen inte tävla på söndag alls men nu när jag blev kvalad var jag ju bara tvungen jag vill bara pröva och ifall jag känner att det blir för svårt kan jag ju alltid utgå.


Näe, nu laddar jag om inför imorn L:B förhoppningsvis kommer det gåå suuper :D


Vi hööörs :D



Bild från Nordmaling :)

Och som vanligt så ifall ni fått mig på bild så kan ni alltid skicka bilderna till min mail eller msn :) [email protected] 







Kul!!! :D:D Älskar din blogg :]

Haha nämen! du har väl stigbygeln åt fel håll på bilden? :D hihihi :D

2010-07-09 » 21:15:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback