Äntligen hemma!! :P

Var på SURF vid halv 9 idag och klasserna började 9 så det var ju perfeeekt :)
Sen var jag där heeela dagen ända till sista klassen som slutade runt halv 3 :P Sen åkte jag hem och dack lite vatten och åt ett äpple och jordnötter (haha viktig information!! bör antecknas!! :P haha) och sen for jag och mamma ut till Tingis :)

När vi kom dit så var Tingis ensam i hagen eftersom Leo var ute och betade och Tingis var verkligen upprörd!! Hon rusade omkring i hagen ut och in från skogen och gjorde massa bocksprång och skrek och var verkligen jätteupprörd.

Det blev då snabbt att försöka fånge henne i hagen så hon inte gör illa sig nu när hon är bra igen. Usch tycker inte om att hon gör sådär är livrädd att hon ska snubbla och bryta benen :S

Sen så borstade jag på henne ett tag och sen blev det på med sadeln och ut på ridbanan igen för att kolla henne idag :) Hon kändes ännu bättre idag och vi galopperade också :D Galopperade först på långa tyglar runt fyrkanten så mamma fick kolla på henne och sen la jag lite volter på långa tyglar i lättsits och sen gjorde jag 2 misslyckade galoppombyten :P sen så kortade jag upp tyglarna och red lite volter och hon kändes bara finfin :) mycket mjukare än vad hon gjorde på dressyrtävlingen men där var hon ju också lite spänd :)

aja, nu har jag laddat upp bilderna från idag på datorn och snart hoppas jag på att det blir middag ^^,

nu ska jag gåå vi höörs<3



Elin och Mio på framhoppningen igår :)





har du några på mig och chuck? :)

2010-06-06 » 18:01:42

Hej :D har du några bilder på mig och Calle eller på Boyson? :)



Min Msn ifall du har ;P

[email protected]

2010-06-06 » 19:44:28
» Elin

jag älskar att det ser ut som att jag ska kräkas..;p tur att ponnyn är fin!!

2010-06-07 » 17:17:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback