Home from the stable ^^

Jag skrev faktiskt ett inlägg innan jag for ut till stallet vid halv 3 men det verkar som om det inte ville bli publicerat -.-

Iallafall for jag ut vid halv 3 och mockade hagen och gav hästarna lunch och pussade på Tingis i hagen och kände igenom hennes ben och de var bara bra med de :)
Sedan så ställde jag henne för att beta vid spån skjulet men då började det regna så då fick vi springa in i stallet för att sätta på henne ett täcke :) Hon var då villig att springa iallafall :)
Sedan så fick hon beta ett tag och sen så gick vi en lite promenad och sen gick vi in igen :) då borstade jag henne och stretchade henne lite grann och maserade hennes bakdel :)

Hihi, det var så svårt att komma åt bra när man stod från sidan såå.... jag hoppade upp och satte mig bak och fram på henne och maserade så ^^, Nu är det ingenting jag säger att man ska göra för det är faktiskt en stor risk att göra så såååå Don't try that at home ^^,

Hihi, Tingis tyckte det var lite konstigt men hon stod snällt stilla så jag fick knåda klart :) Hon verkade bättre idag än igår när jag klämde där hon hade lite ont i går :)

Ska nog be Anna masera igenom snart igen :)

Hon ser ju pigg och glad ut så jag hoppas verkligen att hon är bra igen på söndag eller iallafall bättre :)

men snart måste jag tydligen gå och koka pasta så vi sees ^^,<3

ps. glöm inte att det är Vampire Diares idag klockan 20.00 på 6:an och ifall ni missade avsnitt 15 så finns det att se på www.tv6.se d.s






ååh vad skönt!! :))



Nej vi har inte kollat henne ännu, ska låta henne ta det lugnt ett tag här och sen rida henne igen och prova hoppa henne igen. Det kan vara så att hon helt enkelt blir väldigt spänd i hela bakdelen.. Men om hon inte blir bättre så kommer vi att åka in och röntga henne! :)

2010-06-04 » 08:37:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback