Ingen hopptävling med Lilla Ess ;/

Blir ingen hopptävling med Lilla Ess. För det gick sådär superdåligt igen som det gick sist!! Fattar verkligen inte vad jag gör för fel! Eftersom det går bra när johanna hoppar henne så måste det ju vara mig det sitter i mig.. Men jag fattar inte vad jag gör nu som jag inte gjorde tidigare eller tvärtom.. Men tills vi har kommit på vad felet är så kan vi absolut inte tävla. så är det bara.. Det känns ju väldigt tråkigt eftersom jag vet att det är mitt fel och därför kan jag ju inte bli arg på henne heller. Men vi ska typ ta en paus nu och fundera ut vad felet är..

Red Tingis i skogen en liten stund sedan och det gick bara bra skrittade bara och hon kändes pigg, glad och snäll :)
Blir ju perfekt eftersom det är tävling imorn!! :D Eller det är en klubbtävling men ändåå ^^, ska hoppa L:c och L:b :) Först skulle jag ju bara hoppa en L:b men mamma tyckte jag skulle hoppa en L:c också och då gör jag det :)
Man får ju somsagt hoppas att hon gillar underlaget och gör hon det ska det nog bara gå fiiint :D

näe, nu ska jag gåå puss vi höörs ^^,

 Nu tar vi dem<3






Det ända du gör med Esset är det att du hoppar henne?

2010-05-01 » 18:37:15
» :)

Hejhej! Jag såg just den där andra kommentaren om att du bara hoppar henne. Det verkar ju så, men det är inget fel med det, jag bara tänkte att om du kanske rider lite dressyrlektioner med henne också så kanske ni lär känna varandra lite bättre! Oftast är det ju så att man vet hur man ska hantera problemen bättre och bättre ju mer man rider hästen :) <3 Ni är jättesöta btw!

2010-05-01 » 21:32:07

vad synd;/ jag såg ju fram emot att mobba alex på väg till vännäs:(

2010-05-01 » 22:19:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback