What if I fell to the floor, couldn't take this anymore

Skolan var hyffsat chill idag och sen när jag kom hem hade en liten skolkatalog kommit i brevlådan och precis som förra året ser jag totalt störd ut! Jag blir verkligen inte bra på bild! Har typ inte blivit det någon gång förutom på en skolfoto i typ 5an:P
Sen så tog jag Pano idag också så jag longerade honom för första gången och det var typ hans första gång också men han var riktigt duktig faktiskt:)

I början fattade han väll inte riktigt att han skulle gå runt mig i en cirkel och så blev han lite stressad när han inte fattade men då visade jag honom lite lugnt och tillsist så kunde han faktiskt trava på en ganska bra volt. Men han travade kanske 2 varv och sen stannade han och tittade på mig som om han frågade ifall han gjorde rätt^^, såå sööt!

Jag och Tingis for iallfall väg barbacka på täcket med Maria och Cherie och Signe och Gaggiz:) haha jag känner att jag typ jämt rider barbacka nu förtiden^^, Men hon är så mysig att rida barbacka på och så äre ju så kallt och då vill jag att hon ska ha varma täcket på sig ju^^,  Det gick iallfall bara bra och hon var ändå rätt lugn. Men Cherie däremot taktade hela vägen:P haha vi hade ganska kul iallfall:)

aja, nu är jag trött och ska snart sova imorn har vi matteprov och efter den plågan får jag åka på stan med Becca och roa mig lite grann! Blir att köpa lite julklappar tror jag och sen att gå och fika!:D

men vi hörs imorn ha det bäst pusshejj<3



Glöm inte att frågestunden fortsätter^^,<3






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback