I don't get it

Blev att fara ut till Tingis vid 12 och mocka och fixa hö och sedan ta in skrutt och rida en stund. Men eftersom den har förbannade kylan och snön har gjort att ridbanan är knölig och ganska hård och halkig så det går knappt att rida där så speciellt bra ridning blev det inte.. Vi halkade mäst omkring så vi for ut i skogen en stund där var det lite bättre red sammanlagt i ksnk 40 min. Blir skönt att få ta in henne i ridhus och kunna rida lite mer ordentligt. Sen ska det bli kul att hoppa i nya sadeln :) Man känner verkligen att det är skillnad från våran gamla sadel och den nya dels för att den nya är kortare i sitsen och mjukare men också för att det är ju riktigt knästöd på den här vilket gör det liite jobbigt när man ska rida mer ordentlig dressyr men men det kommer jag nog lära mig :) Våran Clincher är ju allround mot hopp men den har lite knästöd ändå :) BTW är ju den till salu ifall någon är intresserad?

Sen så kom Johanna som har Pano så då blev det att rida honom och jag trycker bara att det går bra :)
Vi fortsatte med att jobba mer med skritt på kort tygel och jag kräver inte alls att kan ska gå i form eller ens böja på nacken men han gör ändå lite det och några steg kände man verkligen att ryggen kom också! Men sen tycker han att det är väldigt jobbigt så man kan inte hålla på längre stunder för han har inte alls den styrkan i kroppen men jaa det går frammåt iallfall men vi är fortfarande långt bort från trav men det kommer så småningom man måste bara ha tålamod :)

Just nu sitter jag iallfall hemma med... jaa jag vet jag sa att jag skulle sluta äta godis men jag kunde inte låta bli att ta med mig en godispåse hem^^, Men jag ska sluta...nästa vecka...kanske..

aja, nu ska jag fortsätta ha en ytterst alvarlig konversation med min godispåse hihi vi hörs pusshejj<3


Den här bilden blev faktiskt riktigt bra för att vara tagen i ridhus! :D






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback