Making the world to a better place

Hade inte tid att skriva igår för det blev tallet från klockan 1 till 8a igår ^^,

Först så for jag ut till villanäs och gjorde allt hos Tingis och sen for vi ut på en barbacka skrittrunda i typ 40 min och sen så hade jag ungefär 1 ½ timme över som jag hade planerat att plugga No på men såklart glömde jag böckerna hemma i boden när vi byter om...Men Emma och Maria var i stallet så de fick roa mig medans jag väntade på att Johanna som har Pano skulle komma:)

Sen så fick jag ta in Pano och borsta honom och sen satte vi på honom lite utrustning och sen gick vi ner på banan. Först så gick vi flera varv med honom på ridbanan så att han fick bekanta sig med den miljön och när han kändes lugn och mera avslappnad så prövade jag att sitta upp.

Låååångsaaaaamt och försiktigt satte jag mig i sadeln och sen så stod vi stilla ett tag tills den värsta spänningen släppt:)

Sen så började vi skritta långsamt runt spåret:) Han gick väldigt väldigt försiktigt och kändes rätt spänd men efter ett tag så började det släppa rätt bra och då bestämde vi oss för att sluta. Man ska alltid sluta på topp!:)

Så jag ska väll fortsätta att rida honom någon/några dagar i veckan men de 10-15 första gångerna kommer ju bara att vara i skritt så han kan känna sig trygg och mera anslappnad :)

Sen blev det iväg till hippo och spåna boxar inför tävlingen i helgen:)

Aja, nu måste jag gå och äta frukost och sen blir det skola matte första lektionen ...







Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback