Thats what my life is all about

Har intensiv pluggat nu ett tag och läst upp alla frågor och svar för mig själv och sen har jag skrivit fotosyntesens kemiska betäckning 25 gånger!

6H2O +6CO2+energi+C6H12O6+ 6O2

Det där är ju knappt bekripligt! :O Sen är Cellandning Fotosyntes baklänges alltså

6O2+O6H12C6+energi+6CO2+6H2O

Ussscchh blir galen på alla konstiga kemiska grejer :S

Men egentligen är inte provet speciellt svårt. Man ska typ bara kunna vad skillnaden mellan en fröväxt och sporväxt och att ormbunken är ett undantag och sen om fotosyntes, cellandning, vattnetskretslopp, vad alla växter behöver och varför fotosyntesen är så viktig.

Inte så svårt egentligen men det är väldigt mycket skriva och jag tror att jag kommer ha svårt att kunna utveckla alla svar så det blir så långa och begripliga som möjligt. :S

Aja, har ju imorgon på mig att plugga också och sen slutar jag halv 12 också :D

Men då blir det fort ut till stallet och skritta Tingis i skogen så får hon en vilodag imorn. Sen så blir det att pröva rida Pano och se vad som händer :)

Pano är en ny häst i villnäs som är en 7 årig travare som bara är grunriden för ett tag sedan men skulle behöva komma igång igen och få lära sig lite saker så jag tyckte det skulle vara kul att pröva :) Har aldrig ridit in/ utbildat en häst förut men jag vill gärna testa mig själv eftersom jag ändå kan ganska mycket och jag vet att det är väldigt viktigt att man vet vad man gör när man håller på med utbildning och ifall jag känner att jag inte kommer kunna klara av det osv så kommer jag att avbryta. Utbildning av en häst är ju verkligen superviktigt och då måste man verkligen kunna sin sak för det är så lätt att kunna förstöra en häst annars ifall man är okunnig. Så vi får se hur det går :)
Han har tydligen inte blivit riden på väldigt länge så imorn blir det nog mäst bara att han får vänja sig vid att någon sitter på honom igen och att Johanna som har Pano leder os runt lite grann på banan :)

Så det ska bli spännande! :D

Näe nu måste jag gå måste snart sticka ner näsan i No böckerna igen...








» emma

sv: märkte förra veckan att han inte var riktigt hundra i ett bakben.. :/

2010-10-06 » 22:08:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback