Wake me up

Hann inte uppdatera igår heller såå i'm sorryy känner att jag knappt har någon tid över och all tid jag har går åt till plugget och stallet..

Iallafall så blev det en tur i skogen igår med lite trav och idag tänker jag rida en liten stund på banan och bara känna igenom henne tills imorn då de är täävling :D Ska bli buuuskuul!! :D

Igår kom Tvåan också eller Lovelyness som hon heter egentligen det är Emmas andra häst och eftersom hennes första häst heter Gun'z Ett och kallas Ettan så kallas den nya Tvåan :P Eller Emma kallar henne Lova men jag kallar henne Tvåan eller Nessie :)

Om ni undrar varför jag skriver nu så är det för att vi har hål i 1 h och en kvart för vi har ingen slöjd idag :D

A jusste Anna kollade våran sadel igår och som jag misstänkte är Tingis på väg ut ur den :D Så hon har muslat på sig bra men det är lite jobbigt att börja kolla nya sadlar. Det är inget akut precis men det är lika bra att börja leta för det kan ju ta ett tag och hitta rätt i den här sadel djungeln.

Såå om någon känner någon som ska sälja en Globus eller Morrison Nolan sadel hopp/allround sadel med vid eller x-vid bomvid med 16 - 16,5" sits så maila gärna^^,

aja, nu skaa jag gåå pusshejj<3


Globus Esperanza







Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback