Everybodys got to breath somehow

Nu är jag tillbaka!:)

Min farmor och här och häslar på och eftersom mormor och morfar har fått en ny fondy (staving?) gryta så var vi ju bara tvungna att äta fondy.

alltså får man som vanligt höra på:

1. Det där är min pinne!
2. Du tog min färg den där är blå det är min färg!
3. Nääe den är inte blå den är grön!
4. du tog min pinn-plats nu rymms inte min pinne!
5. nu gjorde du så jag tappade min champinjon!

varje gång vi äter fondy precis samma sak haha fast det är ganska kul:P

Aja tillbaka vars vi var i förra inlägget.

efter skolan for jag ut till ponny plutt som förövrigt börjar se skabbig ut med sin halvlånga päls (bli såå bra anär vi får raka henne snart! ) och då mockade jag noga och bytta vatten och sen tog jag in henne och sedan red jag ut med Anna E som har Pontiac , Maria som har Cherie och Emma som har Ettan ( Emma och Ettan är nya stallgäster)

Vi red faktiskt över vägen. Som ni flesta så rider jag helst inte över vägen och ALDRIG själv isåfall efter det som hände i vintras..

Tog pelhamet med dubbla tyglar och sen red vi iväg. Hon skötte sig riktigt bra men hon var ändå väldigt pigg och ville gärna springa bland de första. Vi travade rätt mycket faktiskt och det var rätt hårt underlag men det är ju bra att variera underlag och det är faktiskt jättebra att ibland trava på tex asfalt för det är bra för senorna så att det inte blir så uttöjda som de kan bli om man tillexempel rider i sand väldigt ofta. Det jag iallfall hört om jag inte missuppfattat det helt gaaleeet :)

Sen på vägen hem så hade ju Tingis lust att verkligen springa bland de första och blev rätt irriterad när jag satt och "tog och lättade" hela tiden eftersom det absolut INTE hjälper att bara dra speciellt inte på pelhamet som är så skarpt! :)

Hon blev faktikt lite svettig och hon blev som vanligt jätteglad när hon fick sin kraft^^, med äppelbitar!

Hade faktiskt tänkt att rida på banan idag eftersom jag brukar göra det på fredagar men eftersom vi håller på att byta underlag på ridbanan till just sand så var det stora sandhögar på halva ridbanan och eftersom ridbanan är dressyr mått så blire alldeles för litet att rida på en halva. Men när vi kom tillbaka från ridturen så hade Conny och Birgitta fixat till nästan hela banan med traktor så imorn ska jag nog rida en liten stund på ridbanan så jag får känna lite på henne innan hoppträningen på söndag:) (kom ihåg pelhambettet och delta tyglarna till Agnes!!)

A jusste en kul sak är att Emma undrade om jag någon gång skulle vilja provhoppa Ettan :D
Ettan är ju en dressyrponny (D-ponny) ska tydligen vara rätt duktig på att hoppa så det ska bli kul!
Men jag undrar faktiskt lite varför Emma inte hoppar henne själv, men hon kanske inte tycker det är kul helt enkelt :) alla är ju olika:)

oj nu blev det ett ganske långt inlägg här haha:P

men nu ska jag gåå vi hörs pusshejj<3

p.s Det är inte jag som gör mina designer längre för jag har inga bra program och förstår mig inte på de bra programen så min designare är Minette så ifall ni har några frågor om desingnen eller hur man gör designer överhuvudtaget fråga henne hon är bäst speciellt eftersom hon gör mina gratis! (borde verkligen betala dig någon gång!! ) d.s






» bitte

Hej skulle du vilja va snäll och gå in på den här länken



http://nelly.com/newProducts.asp?qNavigation=&qNavigationId=4&navName=senast-inkommet-man&genderName=klder-fr-kvinnor&query=&campaignpage=campaign_template_id_66&language_id=1&urltype=rewritten&keep=nyheter



Och rösta på den tjej det står Linda Anderson på.

Skulle bli väldigt väldigt glad ifall du vill hjälpa mig.



Kram

2010-09-10 » 23:29:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback