You are forgiven

Tingis var superfin idag igen och jag börjar undra om hon slagit huvudet eller något eftersom hon varit så himla in och trevlig så länge! Haha men vad de än är med henne får hon gärna fortsätta vara så här för hon är riktigt trevlig! Idag hade vi Sofia Hallgren som ridlärare ( ni som har hängt med bloggen sedan länge vet kanske att de är hon som har Mulle, de där russet som jag red och tävlade ett tag ) och vi jobbade med avbrott och tempo växlingar på serpentin bågar och det gick riktigt bra, Tingis var superfin i traven och kunde både korta och länga och hade superfina travökningar! Galoppen var också riktigt bra och hon kunde komma på plats efter bara några galoppsprång och sen rullade hon på riktigt bra :) Hon har ju fortfarande svårt att korta upp sig men nu när grund galoppen har blivit bra så är det bara att fortsätta jobba! Fick bara bra kritik också så de är alltid kul, den ända kritiken var väll mäst riktad mot mig att jag ska tänka på att sträcka upp mig och att inte bli för stark i min innerhand :)

Sen så fick jag en till kommentar om de där att jobba sin häst i form och jag försökte skriva något sånt inlägg för några dagar sedan så om ni bläddrar neråt i April så hittar ni nog de ganska snabbt:)

Lämnade ju skrutt på hippo ikväll där hon får sova tillsammans med Mio och Amir och imorn blire DIV 1 träning och jag hoppas på att hon ska vara lika fin om inte ännu finare än vad hon var i söndags :) Hoppas på att det här ska bli en bra tävlingssäsong nu!
Men det har verkligen blivit stenhårt motstånd bland C ponnyerna och nu är de många som köper nya ponnyer också så nu börjar också striden om placeringarna öka bland D ponnyerna med. Men just i år bryr jag mig inte om D ponnyerna eftersom mitt mål med Gucci kommer vara att lära känna varandra och försöka få felfria rundor i L:d-L:c och har vi tur kanske vi debuterar L:b :) allt beror ju på hur det går för oss.

Sen så kommer han om ungefär en vecka:D Han åker från Gotland på måndag och sen så lär han vara här på tisdag kväll ^^, Ska bli sååååååå spännande och jag hoppas att han kommer trivas hos oss! :)

Näe nu ska jag sova ska upp ganska tidigt imorn pusshejj<3

 Hahaha jag och Mulle på våran första tävling, han blev lite sur när han inte fick bestämma vilket hinder han skulle hoppa så då ställde han sig och stegrade i ett hörn :P

 Men sen så lärde han sig att lyssna oh de gav ju resultat! :)





Kanske lite underlig fråga, men jag kollade på dina gamla bilder på Tingis, och hennes pannlugg var så jättekort haha sött! Har den blivit längre nu? :D

2011-04-20 » 13:54:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback