But I am who I am so I do what I can when I can but i can't really do a damn thing

Ser att de är lite blandat vad ni tycker jag ska göra med håret och själv vet jag inte riktigt heller.. Men jag vet att jag ialfall måste göra något åt utväxten typ väldigt snart och jag kommer nog ta en vanlig mörkbrun då och inte svartbrun som tidigare men vad spelar de egentligen för roll för de kommer i stort sett bli samma färg ändå(A) Men sen funderar jag på att lägga in massa ljusa slingor i håret och då är frågan hur jag ska göra de. Kommer ju typ dö om de blir orange :S Aja för see hur jag göör men jag tycker fortfarande ni ska hjälpa mig att bestämma mig!!

Iallfall fick Tingis en välförkänt vilo dag igår och jag hade insläpp och sen när jag kom hem så såg vi i familjenn på filmen I rymden finns inga känslor och den var faktiskt rätt kul så ni borde se den faktiskt! :)
Idag har Maja Tingis och jag har varit duktig och städat badrummet och plockat ur diskmaskinen och tömt torkskåpet på rentvätt och sen har jag gjort lite läxor också så jag är väldigt nöjd med mig själv :P Sen är jag sugen på att träna också men eftersom jag fortfarande inte är 100 % frisk så funderar jag på att vänta med de till iallafall nästa tisdag och sen börjar de igen! Tänker inte tappa de nu när jag började så bra men de blir ju enklare när de blir sommar för då kan man ju springa utomhus så de blir ju suuper :)

Näe nu ska jag gåå vii hööörs<3







Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback