Follow me and I will lead you to it

Nu har jag ätit klart och jag tänkte svara på frågorna :)

1. Börja videoblogga?

Sv : De är ganska många som verkar vilja att jag ska videoblogga men det känns så konstigt att sitta och snack rakt ut för sig själv om något som jag hellre skriver, men vem vet jag kanske börjar videoblogga nån dag :)

2. Beskriv Maja.

Sv: Jaa, hon är min 3 år yngre lillasyrra som är längre än mig, vilket de flesta tycker är jättekul och hon är extremt långsam och rätt slarvig och tar jämt mina kläder! Sen bråkar vi ganska ofta(A) fast det har blivit bättre med det nu :P

3. Jag vet inte så mycket om hopptävlingar och sådant kan du förklara hur de olika klasserna fungerar och så?

SV: oj de här kan bli låångt (A) L:d är den enklaste klassen och det är mellan 50-80 beroende på vilken ponny kategori du tävlar så jag som tävlar C ponny skulle då hoppa 70cm. Sen är det ju L:c som är mellan 60-90, L:b som är mellan 70-1m, L:a som är mellan 80-110, MSV B som är mellan 90-120 och MSV A som är mellan 1m-130. De är väll de vanligaste klasserna men sen finns det ju tydligen L:d -10 och då är hinderna 10 cm lägre än i L:d. Sen finns de också klasser som tex L:B+5 och då är hinderna mellan 75-105 så då lägger man bara till 5 cm från den vanliga L:b höjden. Sen finns det också SVÅR hoppning och de är ju då mellan 110-140 men jag har aldrig varit på en tävling där de har haft SVÅR hoppning för det är rätt så ovanligt men i södra sverige så brukar de vara några som har klasser upp till SVÅR :) Vill du veta mer kan du gå in på www.tdb.ridsport.se och kolla i grönt kort boken för hoppning där står de massor av fakta om hopptävlingar :)

4. Lägg upp en bild på dina skor?

SV: jag antar du menar mitt senaste inköp och de kan jag försöka göra:)

5. Ska du delta i något lag med tingis i sommar?

SV: just nu har vi inte gjort klart alla våra lag vi har bara gjort klart Elit laget hittils men jag hoppas på att kunna rida i DIV 1 laget i år ifall vi får ihop något :)

6. Ska du konfirmera dig i sommar? :)

SV: Näe de ska jag inte, jag tror inte de minsta på gud och jag hatar kyrkor och bibeln och allt sånt och sen så är det ju mitt i tävlingssäsongen och jag vill ju inte missa något :P

jaa de var väll deee hoppas ni är nöjda:)







Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback