I know I might be the first one to forget

Ikväll äre hoppträning och jag känner mig riktigt taggad och idag hoppas jag att de ska gåå braa :) Men mäst taggad är jag på tävling!! Är två helger kvar nu och det är näst sista träningen innan hippotävlingen!!
Jag vill verkligen att de ska gå bra nu på träningarna och på tävlingarna. Det känns lite som om de borde gå bra men det känns samtidigt rätt tveksamt..Jag vill verkligen att de ska gå bra nu och jag skulle vilja kvala MSV B i år med 3 felfria L:a. Det känns inte helt omöjligt men jag vet inte. Förra tävlingssäsongen som var vårat första tävlings år var mitt mål med henne att kunna rida felfria L:b och då hade jag inte ens en tanke på att kunna debutera L:a och de gjorde vi ju och den klassen var hon verkligen galet taggad men sen så red jag också till skillnad från vad jag gjorde klassen innan där jag verkligen sög! Jag vet inte vad de här året kommer föra med sig men jag kan ju bara hoppas att de går bra och jag ska verkligen försöka satsa och köra på när de känns bra och känns det inte bra så är de ingen ideé att tävla den helgen.

Jag ska försöka lägga upp mål som jag vill uppnå med Tingis i år

*
Rida fler felfria L:B och L:A rundor.
* Bli bättre på att känna av när hon är tjurig och lära mig vad jag ska göra när hon blir så.
* Känns det inte bra under en tävling ska jag välja att utgå istället för att fortsätta för då kommer det antagligen sluta med att hon total tjurar och då är det bättre att sluta medans hon fortfarande lyssnar lite på mig.
* Våga satsa mer i omhoppningar
* Bygga upp en starkare galopp

så får vi helt enkelt se hur det blir :)







Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback