Crash, crash burn, let it all burn

Då har man jobbat halva dagen och de gick bara bra. Har bakat grymt mycke bröd och sånt för så fort jag kom tillbaka med de jag hade bakat så var de något annat som tagit slut. Sen har man också packat upp varor och klämt fingrarna i kartongerna ett par gånger.

Ikväll så blire att dra in Gucci på hippo, ska träna lite skänkelvikningar, galoppfattningar och fortsätta introducera byten :) Förhoppningsvis går de bra!
Lilla Röda Kötbullen får vila idag och de förtjänar hon eftersom hon har varit snäll och fin ett par dagar!:)

På lördag får jag börja rida på böjt spår och de ska bli superkul! Då får jag rida henne som vanligt mellan 2-4 veckor innan jag får börja med lättare hoppning!!:D Det ska verkligen bli superkul och jag har bestämt mig för att nu ska jag verkligen anstränga mig för att få henne så hållbar som möjligt för ska jag vara ärlig har jag knappt tänkt på hur min riding påverkar hennes knän och kotor men nu ska jag bli bättre på att rida på rakare spår, mycke galopp jobb, övergångar och sånt och jag ska försöka galoppera mer än jag travar på henne eftersom de är traven som sliter och de är förmodligen för mycke travjobb på volt som har gjort att hon fick den där kotledsinflamationen. Men de är verkligen lätt att bara hamna på den där volten, speciellt när man inte har planerat igenom vad man ska göra under passet. Men de ska de verkligen bli ändring på! Ska focusera på samma saker med Gucci också så han ska bli så hållbar som möjligt!:)







Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback