Running out of time

JAG ÄR HEMMAA!!!:D

Ni anar inte hur stor den där jättebåten är alltså! Den är enorm och man gick vilse typ hela tiden mellan alla e 16 däck och miljarders korridorer och trappor hit och dit(A)
De hade världens coolaste bar,trapporna runt omkring var i guld med schwarowski (stavning) kristall trappsteg! Sen var de världens härligaste soldäck med jättebra solstolar och de var säkert 40 + i solen nästan varje dag!
Sen har vi sett delfiner hoppa efter båten och såklart käkat massa god mat!

Vi åkte först till Barcelona och var där i 3 dagar ( snacka om partey stad!!! ) sen så hoppade vi på båten förra fredagen och for iväg till Frankrike och stannade i Marsei, sen åkte vi till Italien till Genua, sen till Neapel och sen förbi Scecilien och stannade i Palermo sen for vi till Tunisien och stannade i Tunis, åkte iväg till Malorca och stannade i Palma, sen kom vi  tillbaka till Barcelona imorse och nu är jag hemma!:D

Kan verkligen säga att de var en resa man aldrig glömde men borta bra men hemma bäst! Hemma alltid bäst och jag saknar båda mina skruttar hur mycke som helst! Elin och Katarina har verkligen varit supersnälla som tagit hand om de och som tur var har mina älsklingar skött sig bra också!:)

Hm.. märkte också att mina tidsinställda inlägg inte riktigt kom upp i den ordningen jag hade tänkt mig men men.. bloggen har iallfall levt:P

Vi hade med oss en liten kamera och jag tror vi har fotat ganska mycke så jag ska försöka lägga upp lite bilder imorn men nu ska jag sova!

Är verkligen mega trött och det ska bli underbart att få sova i sin egen säng! vi hörs pusshejj<3


älskade säng!!<3





Så snygg blogg dom du har tycker jag du ska vara med och tävla om att bli Veckans Blogg hos mig, och tjäna några hundra extra besökare!

http://tildebergman.blogg.se/2011/july/tavling-veckans-blogg.html#comment



Ha en bra dag, kram!

2011-07-16 » 11:06:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback