You belong with me

Har kommit på att jag är grymt sugen på att skaffa en storhäst!(A)
Enligt alla är de tydligen superbra att ha ponny och storhäst samtidigt och de skulle verkligen vara riktigt kul!
Fast nu är de ju så att jag defenitivt inte har tid med 3 hästar och dels har vi inte råd med de och jag tänker absolut inte sälja Tingis! Gucci ska ju förmodligen bli Majas sen så ifall de skulle vara nån som skulle bort skulle de måsta bli Tingis.
Men henne kommer jag aldrig sälja så länge jag inte måste.. om ens de!
Jag skulle verkligen inte kunna släppa henne till någon annan för hon är så pass speciell..
Gucci är en sak eftersom han verkligen är genomsnäll och i stort sett vem som helst kan hålla på med honom men Tingis är en häst man måste ha tålamod med, låta henne komma till en och bygga upp ett förtroende.
Funderar faktiskt på att behålla henne efter att jag är 18 också, för hur skulle jag kunna byta ut min bästa vän mot något annat?

Näe usch vill verkligen inte tänka på den dagen för de är ju 3 år kvar och mycke kan hända på 3 år och de är länge bort!

Jag ska bara tänka på att Tingis ska bli bra, att vi ska ha massa roliga år och dagar tillsammans och att vi ska nå toppen av de vi är kapabla till!<3



Hur kan jag ens älska någonting så mycke när jag inte ens vet om hon älskar mig tillbaka?
Hon har gått från att ha dragit sig undan, inte tyckt om när jag hållt på med henne och försök trycka in mig i väggen till att komma när jag ropar, följa efter mig när jag går, låta mig rida utan utrustning och njuta när jag pysslar med henne.
Hon måste ju ändå tycka om mig?
Jag kommer aldrig kunna lämna henne!
Hon tillhör mig och ska alltid tillhöra mig<3





» Emma

Fint skrivet, blev lite tårögd. De e verkligen svårt att släppa den man tycker om.Jag hoppas för din skull att Tingeling blir helt bra igen, nu e verkligen fina ihop. Ta gärna och kika in på min blogg, jag har ett gammalt kort på Tings där från när hon stod på RRK.

2011-07-13 » 20:43:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback