You'r heart is an energie

Soligt och underbart väder och själv har man legat ute och solat nån timme, måste ju se till att jag verkligen är brunare än Manda nu när jag ska träffa henne på fredag haha ;)

Haha fick en kommentar ifall jag var avundsjuk på Maja :P Varför skulle jag vara de egentligen? För att hon hade hästarna igår och jag fick vara hemma? Nääe jag är inte avundsjuk på Maja, inte därför iallafall.
De enda anledningarna till att jag är avundsjuk på henne är att hon har 3 ponny år mer än mig och att hon kommer ta över Gucci helt och hållet som förhoppningsvis kommer vara superfin då medans jag måste släppa min bästa vän... inte bara fördelar med att vara äldre...haha och såklart för att hon kunde ha de röda Whitiker ridbyxorna medans de såg ut som säckar på mig :P Men jag tycker mina nya också är supersnygga!:)

Näe idag blire somsagt att fara ut ikväll med Mamma till stallet och rida bort till Granhäcken så jag kan rida båda där borta:)
De ska bli kul, jag planerar att jobba lite skänkelvikningar med Gucci och försöka göra några enkelbyten :)
Tingis ska ju som bara rulla på på spåret så jag ska nog jobba med tempoväxlingar med henne:)
Planerar också att rida på 3 delade som var ett tag sedan jag gjort men tycker att hon har blivit så mjuk och stadig nu att de borde inte vara några problem, kanske i galoppen dårå men de får vi jobba vidare på som alltid:)
Kommer nog rida Gucci på gummit så jag kan vara mjukare i handen och att han får bära sig själv lite bättre.

Näe nu ska jag nog snart ut i solen igen vi hörs pusshejj<3





usch jag ser typ stor ut på honom på den där bilden :S

btw, ifall ni tittar på den bilden så ser ni att jag "kupar fram" med axlarna och de är därför jag har nackproblem för att jag har förkortat musklerna och spänner mig så mina muskler är bara som en stenhård klump vilket gör att jag ganska ofta har ont där, så ifall ni vill undvika "tjurnacke" så ska ni inte sitta sådär! Jag gör de just nu för att jag inte kan räta ut de ordentligt pga att musklerna är förkortade...






» fo

Hey, snygg blogg & fina hästar!

Kom gärna in till min blogg om min unghästs utveckling för att nå toppen. Följa via bloglovin? Kanske även länka varandra? :)



Kram fo & pamela.

2011-07-20 » 17:06:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback