What am I gonna do when the best part of me where always you

Drog ju in Lilla Smuts Gris till hippo idag och hoppade och de gick rätt bra:)
Han var väldigt jobbig i framridningen och ville bara springa på och blev stressad när jag sa åt honom men de var bättre i galoppen då kunde han hålla sig ganska lugn men han blir väldigt stark.
Hoppade sedan fram på några studs i båda varven, 5 på raken och han kom in bra men ville gå på snabbare och snabbare igenom så de blev trångt på sista men de gick bättre mot slutet.
Hoppade sedan ett räcke på 8 volt vilket gick super och hoppade sedan oxer snett igenom till oxer snett igenom som jag rullade lite på och de gick också bra. Börjar känna avstånden på honom mer och mer men han litar inte helt fullt på mig än att de jag gör är rätt för ibland när jag lägger honom bra och trycker på lite så blir han lite avvaktande men hoppa gör han. Men jag har svårare att känna avstånd när de blir högre så vi fick de lite kämpigt på en oxer i slutet där jag inte riktigt kom rätt å då fick vi ett stopp men de var helt mitt fel för jag blev alldeles för sen så de gör ingenting alls.

så jag är ändå rätt nöjd med honom, ska bli kul att tävla på lördag!:)

Sen så tvättade vi igenom Lilla Smuts Grisen vilket verkligen behövdes och som verkligen inte uppskattades av honom. Han tycker inte alls om att duscha men nu är de ju så att om man är skimmel (eller ska bli skimmel) och tävlingsponny får man allt ta och lära sig att gilla att duscha! Den Lilla Tjocka Röda älskar att duscha<3

Svar på kommentar så ska jag faktiskt fixa till hans man. Den ser verkligen hemsk ut! De ser ut som svinto!
Han skulle behöva en riktig hår inpackning och ett platttång och sen har han ju typ en halv man -.-' Han har tydligen haft ett halstäcke som har skavt av halva manen och sen hänger den på båda sidorna längst fram...Inte okej!! Ska fläta hans man så att den lägger sig på samma sida och sen hoppas på att de avskavda växer ut snart!:)

näe nu vill mamma ha datorn men vi hörs imorn när jag slutat jobbet pusshejj<3



Sådär såg den ut när han kom så den har ju blivit bättre iallfall :P







Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback