I don't care what the people might say

Hemma nu efter en grym daag!:D

Började rida Tingis i L:cn. Blev lite stressig framridning och kände att jag grejjade förmycke i handen och då blev hon sur vilket resulterade i några fina bakutsparkar och korsgalopper inne på banan med hoppa gjorde hon!
Kände för att satsa i omhoppningen men de var sjukligt löst i svängarna så vi snubblade oss igenom omhoppningen och kom 2a! :) Fina häst men usch på mig för dålig ridning och ful runda!

Sen så var de bara upp på Gucci till L:cn och kände att jag hade inte något bra tryck i honom och jag helt enkelt "mes-red"  kände att jag stöttade honom ingebra på endel oxrar då vi fick tunga språng och sen så trampade vi om på 6an (ett räcke) och fick ett pet men trotts de räcke de till en 3 plats!:)

Sen var de Tingis i L:b och de var en perfekt bana för oss! Jag vågade släppa på henne och låta henne sköta sig själv lite mer och bara vara där som stöd vilket hon uppskattade mycke bättre och vi fick en runda som kändes 1000 gånger bättre än Lcn. De var en "gas omhoppning" vilket passar oss perfeekt och jag satsa järnet och vilket också gav en vinst med tiden 25,12 :D ganska kul för 2an hande 28.80 så jag var ju mycket snabbare!:D

Sen till L:bn med Gucci (hihi där jag faktiskt flög av på framhoppningen, jag försökte trycka av honom som jag kan göra med Tingis vilket jag vet inte går att göra med honom så jag blir bara sur för att jag gjorde så ändå men men.. )

Hade noll krav förutom att jag ville att de skulle kännas bra och sen spelade de ingen större roll hur de gick. Men grymmingen lyssnar super på mina hjälper, hade bättre tryck och smackade eftersom han lyssnar sjukt bra på rösten, och vi nollade! Dubbelnollade!! Jag är helt chockad och har typ inte förstått de än att vi dubbelnollade L:b debuten och kom 2a!:D Skillde 6 tiondelar mellan mig och Emma och Amir som vann men de spelar ingenroll för jag är så totalt stolt över min prins och de kändes som ett perfekt avslut på tävlingssäsongen!:D

filmer och förhoppningsvis bilder kommer imorn :)<3

                    





Vilken tur att Gucci hamnade vid er. Ni är så duktiga med honom. Ni kommer att gå långt!

2011-11-12 » 18:16:45
» Saga

Vad duktiga ni är! Grattis :d <3

2011-11-13 » 12:35:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback