I'm not the one you'r looking for

Hästarna fick ju somsagt vila idag fast de har rört på sig ganska mycket ändå. När vi kom hem galopperade de runt runt i hagen hur länge som helst, haha det verkade inte ha någon som helst anledning till det heller men söta var de iallfall!^^,

Själv har man varit och tränat med Manda idag vilket var skönt, ingen av oss var speciellt taggade på att springa så gick 3 km istället och snackade och sen körde vi lite extra styrka, det kändes bra!:)
Blir ju som sista skoldagen imorn innan påsklovet och känner mig riktigt taggad på Sundsvall nu med Gucci!:) Hoppas verkligen på att sätta bra L:b rundor nu! Har försökt få tag på tävlingsledaren i Sundsvall så jag kan göra häst byte men jag får inte tag på de vilket känns jobbigt men får väll helt enkelt försöka igen om ett tag:)
Imorn blir det eventuellt för mig att rida båda, beror på ifall Maja har lektion på hippo eller inte men hur som helst rider vi nog inte tillsammans. Hästarna ska gå på detox ifrån varandra! De har verkligen blivit sjukligt fästa vid varandra att det knappt funkar längre. De kan inte ens stå bredvid varandra i en box med helvägg, så de inte ser varandra, utan att springa runt runt i boxen och skrika, sparka i väggarna och stessa upp sig. Det har helt enkelt gått till överdrift så vi ska försöka sära på de så mycket det går. Se om båda kan fokusera bättre på tävling då också. Iallafall Tingis, om de nu kan vara det.

Ska snart ta in hästarna och pröva ringa Sundsvall igen, hörs!






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback