It's not real

Gårdagen spenderades i då i vännäs med Patric, Manda, Jasmine och Andreas. Vi gick mest omkring, klättrade på tågbron för andra gången och det är inte dåligt läskigt att vara där! Just att de är högt upp gör inte så mycket jag är bara rädd att jag ska ramla ner^^
Sen gick vi förbi Jasmines hästar och stod och myste med de ett tag och snacka om att man blev förvånad över att killarna inte var ett dugg rädda för de. Haha de var så söta när de stod och klappade och myste på de.
Sen så kände vi för att vara mogna och leka kurragömma och det gick iallfall bäst för mig, ibland är det allt fördelar med att vara liten!
Sen sa vi hejdå till Andreas som var tvungen att dra hem eftersom han skulle jobba på morgonen och sen följde vi även Jasmine dit hon skulle.
Resten av kvällen/natten så satt jag och Patric och pratade eftersom Manda somnade nästan direkt, haha sen så pratade hon i sömnen också vilket var väldigt kul!
Tog tåget hem i morse vid 12 och då hade vi smygit ut ur huset eftersom Patric fortfarande sov och vi ville inte väcka honom, haha han fick ganska mycket mindfuck sen när han vaknade och insåg att vi hade dragit.

Nu är jag iallfall hemma och ikväll är det hoppträning sen tar jag en tidigkväll kan jag lova!!
 
Bilderna är snodda från Jasmines blogg!:)
 
 
 






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback