You can never say never while you don't know

Fick en fråga om Tingis som jag tänkte ta upp!:)

Jag har försökt tävla henne hela säsongen utan någon större framgång. Det går jättebra på träningar och framhoppning men när vi väl kommer in på banan blir det som att sitta på en helt annan häst. Hon tjurar ihop, blir jättespänd och tittig, går inte fram för skänkeln, vill inte gå fram alls, stannar flera meter ifrån hinderna och drar iväg åt sidorna och det finns verkligen ingenting jag kan göra åt det! Jag har verkligen gjort allt jag kan och det finns ingenting jag kan göra åt det och jaa det känns helt enkelt förjävligt!
Eftersom det sitter i hennes huvud så har jag väldigt svårt att se att det skulle kunna gå och lösa, iallfall med mig.
För jag är ganska så säker på att hon inte vill tävla med mig, att hon har blivit bekväm med mig och känner att "Näe jag tycker ju faktiskt inte att det är så kul att tävla längre" och att hon då kan bossa runt med mig.
Därför så ska Elvira Lundell ( eller Dahlgren som hon numera heter ) få pröva tävla henne på hemma tävlingen i stöcke nästa helg. Bara som ett experiment och se vad som händer. För jag tror att med en annan ryttare så kommer hon skärpa ihop sig och tänka till och faktiskt sköta sig och ta sig runt banan utan problem.
Men jag kommer förmodligen behålla henne ändå. Jag kommer ha henne som träningshäst, myshäst och fara ut och busa i skogen häst. 
Jag kommer nog aldrig kunna sälja henne just eftersom hon är så otroligt speciell och att hon betyder alldeles för mycket för att jag skulle kunna släppa henne. Så länge hon får hålla igång, och träna så är hon jättenöjd med det och jag tänker göra det som är bäst för henne.
Jag tänker också göra det som är bäst för Gucci och det är att kunna satsa på honom fullt ut och lägga ner ännu mer tid på hans träning och utveckling eftersom saken med Tingis bara har gjort mig så otroligt ledsen och verkligen fått mig att tappa självförtroendet och gjort att jag inte kan fokusera på honom vilket inte har blivit bra. Jag kommer som sagt förmodligen ha kvar henne för jag tror inte att jag skulle kunna släppa henne, och jag vet att jag verkligen inte skulle klara av att se henne hos någon annan, oavsett hur bra hon skulle få det. För hon kommer alltid att vara min, och hon ska alltid få vara min, för hon är det bästa som har hänt mig och jag kan ju inte precis sälja min bästa vän!<3

 






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback