I'm by your side

Blev en tjejkväll igår och vi hade laddat upp med fruksallad, och gurka med taco dipp, nu när vi är duktiga och tränar så kan man ju försöka hålla sig på den nyttiga fronten tyckte vi:)
Mello var ju iallfall bra, bästa på länge faktiskt men blev lite besviken på Dead By April då jag tyck att det inte lät lika bra som under kvalet, men Loreen förtjänade en vinst då hennes låt faktiskt är rätt bra:)

Blev att ta 11 bussen hem och när jag kom hem bestämde jag mig för att klippa mig lite igen^^,
Klippte till luggen lite mer och sen klippte jag upp resten av håret lite. Mitt hår blir ju så jäkla tunt när man klipper upp de mycket vilket suger!
Är faktiskt lite sugen på att spara ihop pengar till en sån där riktig hårförlängning med keratin, det skulle nog kunna bli riktigt fint men jag vet inte, är fortfarande rätt skeptisk till det där med löshår men om jag ska ha någonting så äre med keratin, inte nå clips här inte!

Sen for jag och Maja och skrittade ut barbacka en stund i det härliga vädret vilket var skööönt, nu har det tinat så mycket att snart kommer det ju kunna gå att rida på vägarna igen så nu tycker jag att det ska töa som tusan!!

Ikväll blire bara att sega, sista dagen på lovet och sen ska jag färga på mitt underhår rosa då typ allt har gått ut :/
Tur att jag köpte 2 färgflaskor! Får se vad jag gör med håret när den är slut, den lär räcka till minst 2 färgningar till, men är fortfarande jättesugen på att färga hela håret rött för det är så sjukligt snyggt men frågan är om jag skulle passa i de...(A)
kände mig impulsiv så nu har man rosa underhår;)





jag tycker inte att du ska färga rött , jag tycker brunt:)

2012-03-11 » 18:08:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback