You only need the light when it's burning low

Så förjävla bra helg det här har varit!
 
Gucci hoppar som en liten rund miljon och är hur jävla fin som helst!
 
Igår började vi med att hoppa Lc, klurig bana för att vara Lc med halv knepiga svängar men det var inga problem alls, han var alldeles lagom framme, extremt lydig och riktigt positiv,  skuttade runt banan utan problem alls och tog det ändå ganska lugnt i omhoppningen, gasade inte på allt för mycket höll mitt flyt och bestämde för att ta en lite snävare väg till sista hindret då jag kände att jag hade med honom för de var ju tur då jag som sista ryttare gick upp i ledningen och vann klassen!^^
 
Laddade om till Lbn han kändes lika fin, fortfarande grymt lydig och framme och hoppade som världens gud och allt kändes så enkelt för honom sen var det en knepig sväng från 4-5  (tror det var 4-5 ) då jag inte riktigt fick till det och ville lägga av honom stort och släppte han för mycket då vi fick ett stopp men annars var rundan så grymt bra och är sjukligt nöjd!
 
Idag hoppade vi L:b+5an en riktigt svår bana faktiskt där hinderna kom snabbt och man var verkligen tvungen att hålla fokus, kom så sjukt bra på 1,2 red ut ordentligt till kombinationen med oxer in, kom in perfekt , blev lite tight till 4an men han hoppade upp sig bra, fixade till galoppen till 5an, grymt språng på 6an och sen 7an var en maxad parallel oxer ut sväng då vi kom lite stort och jag hade inte riktigt trycket med mig för att han skulle kliva av, tog om det och han hoppade såå fint, lite nära sen till sista räcket men annars så grymt jävla bra runda!
 
Det kändes inte svårt för honom, och han hoppade så jävla fina språng och allt kändes huuur bra som helst och kan inte vara nöjdare med min debut! Kom precis utanför placering vilket var lite surt men fortfarande så galet bra!
Fortsätter det gå såhär bra känns La debuten inte långt bort för det är ju bara 5 cm högre än Lb+5, som höjdmässigt kändes enkelt! Dock blir ju såklart banorna mycket svårare vilket också är något vi får träna på.
 
Som sammanfattning kan jag verkligen säga att min ponny är en lite gud och nu funkar verkligen ridningen som den ska och då går ju allt så himla bra!!
 
Plats Ryttare Häst Premier Fel Tid Fel Tid
1
 
GucciLL Möllegårdens Marco Polo - GimmicEmil KarlssonErik Persson 80 0 34,52 0 30,16
2
 
Power EstrellaPower Boy - OkändCamilla CarlssonEva-Lotta Carlsson 80 0 37,65 0 31,28
3
 
Munsboro Destinys CousinOkänd - OkändImp IrlandVenla Persson 80 0 43,33 0 32,27
Ej placerade
 





» mamma

Yes!! Så duktiga ni var i helgen<3

2013-08-11 » 21:14:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback