Tell me to stay

Tänkte börja med att svara på en fråga :)
 
skulle du kunna förklara lite hur de går till att ta moppekort? ska ta om några veckor ( teori ) och sen körning osv. Men sitter man bara i klassrummet och lyssnar eller är de muntligt? osv. Ska man hämta hem plugg böcker innan man börjar me teorin eller får man de då man är där första dagen? 
Kul om du svarade , står inte så mycket på hemsidan:)
 

När jag skulle ta mitt moppekort så fick man allt material på plats därborta, 2 olika böcker och så småningom inloggnings uppgifter till en hemsida där du kan träna frågor digitalt och som man måste klara en viss mängd frågor innan man får göra slutprovet som också är digitalt. Under tiden jag gick kursen var det till största delen teori och att man fick lära sig allt steg för steg men samtidigt lite små gruppövningar som var muntliga då man fick visa lite vad man lärt sig och sådär. Själv tycker jag teorin var ganska kul att vara på då vi hade en jättebra grupp och grym lärare men frågorna är riktigt svåra och det gäller att träna ordentligt!! Jag klarade mitt moppekort precis på poängen  så plugga plugga plugga för du vill verkligen inte kugga provet! Körningen är den lätta biten!
 

 Idag slutade jag 9.40 vilket betyder att jag hade en lektion idag. kändes ovärt att fara till skolan men vad gör man inte för att slippa frånvaro...
Sen for jag hem till älskling ett tag medan han var kvar i skolan och hämtade hem Strumpan som fick följa med till stan igår.
Tog en power nap där och åkte hem vid 1 och red Tingis och Gucci som båda skötte sig super och gjorde allt i stallet.
 
Nu ska jag och älskling se The cabin in the woods och jag lär ju typ dö!
 





tack för svaret:)

2013-02-14 » 16:24:35

En fråga till, då det var teori, lyssnar man bara då eller skulle man läsa i böcker?:)

2013-03-01 » 08:58:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback