We could move the mountains

Fick en fråga ifall jag ska sluta med hästar och ridningen så tänkte svara på den.
 
Ska ju som sagt sälja bort Tingis och efter det så vet jag inte riktigt vad jag vill göra. Det skulle som vara skönt att ta en liten paus, göra något annat ett tag nu när det finns så mycket saker jag skulle börja vilja göra men att tiden inte räcker till nu när jag har egen häst. 
Jag kommer iallfall att rida och tävla det här året ut och sen får vi se helt enkelt vad jag kommer att göra. Gucci kommer ändå att bli kvar och jag kommer förmodligen rida och tävla honom hela ponny tiden ut, men att jag kanske inte har högsta ansvar för honom längre, att Maja får ta honom mer, skaffa medryttare eller något sånt.
Jag älskar fortfarande mina ponnysar och vill det allra bästa för dem men samtidigt så skulle det vara kul att prova på något nytt. Hästarna finns alltid kvar och vill jag rida har jag hur mycket möjligheter som helst.
Men att ha egen häst och speciellt som nu att ha 2 egna hästar 7 dagar i veckan när man har skola, kompisar, pojkvän och massa annat man vill hinna med så börjar det kännas ganska tungt. 
Jag har hållt på med det här i över 10 år och haft egen häst/ hästar i 4 och jag skulle inte säga att jag tröttnat för det har jag inte men det skulle vara kul att pröva göra något annat ett tag.
 





Jag tog en paus från hästar i ungefär 1 och 1/2 år och det är bland det bästa jag gjort. Innan pausen hade jag tappat lusten och tyckte inte alls att det var lika roligt längre. Jag skyndade mig bara i stallet för att jag ville hinna med allting annat utanför, stallet vart bara ett stressmoment. Därför valde jag att ta paus och nu är jag tillbaka med pållen och har det roligare än på länge. Jag behövde pausen för att få göra annat och bara vara, hade jag fortsatt med hästen då jag inte ville hade jag nog dödat mitt hästintresse totalt. Känner man för en paus är det inget fel med att ta en, och som du nämde finns ju alltid hästarna kvar. Du är så ung så du har ju hela livet på dig att ta upp hästarna på nytt. Du ska göra det som känns rätt för dig :)

Svar: tack det känns ungefär som du beskriver och det känns som om det är dags nu:)
Johanna Persson

2013-02-18 » 09:30:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback