All in all

Första dagen i Nordmaling avklarad och kan säga att jag är riktigt besviken!
 
Han känns inte alls som han brukar, han ger mig ingenting, tar inte skänkeln, blir vinglig, står emot och stannar... Är inte alls den Gucci jag känner igen, hoppar L:c L:b imorn och känns han likadan som idag så kommer jag be vetrinären kolla på honom, bara för att, vågar inte chansa alls!
 
Fick även träffa Tingis idag för första gången sedan hon for och hon är ju så fin min lilla älskade röda i sin fina sommarpäls och tuss till pannlugg.
Imorn hoppar hon och Alicia och det ska bli spännande och jag hoppas Tingis tycker det är kul men Tingis är ju Tingis som sagt, men de har inga förväntningar och krav och tycker bara att det är kul att vara där :)
 
Något jag däremot blir irriterad av är folk som går runt och snackar en skit om Tingis och mer eller mindre frågar om de verkligen vet vilken häst de har köpt. Sånt gör mig riktigt irriterad och ledsen för de vet precis vilken häst de har köpt! Jag har varit 100 % ärlig mot de hela tiden om henne och hur hon är och allt som vi gått igenom. Och jag har till och med sagt det att vi inte sålde henne i första hand som en tävlingsponny utan som en häst man lär sig enormt mycket på och utvecklas med och de vet de om. De har inga större tävlingsambitioner med henne alls och nu hade de turen att få en plats i transport när en klubbkompis skulle tävla och de ser det som en kul grej, oavsett hur det går!
Så folk som inte känner "min" häst behöver inte uttrycka sig heller om hur hon fungerar för de vet ingenting!!
 
Så nu laddar vi inför imorn och hoppas på att Tingis visar vilken pärla hon kan vara!
 
 






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback