I will not break through

Stallet gjort, hästarna ridna, hundarna rastade och själv har jag hunnit städa mitt rum, badrummet, duschat, tvättat håret och sminkat mig och klockan är inte ens 2 än ^^
 
Jag och mamma tog varsin häst och for ut i skogen och det roligaste måste ju ha varit när vi kom upp i grannstallet och de hade sin lilla gammshettis lös ute på gården medan de stod och pratade och när vi kom upp på gården fick både Tingis och Gucci hjärtinfarkt för de fattade inte att det var en häst som kom gående mot de. Båda hästarna fick total panik och började stegra, snurra runt och försökte sticka hem. 
Jag, mamma och de andra dog nästan av garv, det tog ett bra tag innan hästnarna lugnade ner sig och fattade att det var en häst, Tingis vågade iallfall hälsa på den men Gucci höll sig fortfarande på avstånd, haha åh måste lätt ha varit dagens roligaste!!
Annars var hästarna jättesnälla och allt gick bra:)
 
Om ett tag far vi iväg på hippo för att kolla på stohästtävlingarna, kameran hänger på men tvivlar på att bilderna blir något att skryta med, min kamera i ridhus är verkligen värdelös men man kan ju alltid försöka!
 





» Elin

Åh, fick du någon bild på mig?:)

2013-03-11 » 11:07:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback