Why are you so complicated

Fyyy tusan så underbart fin min ponny är!!
 
Som vanligt när det är Micke träning på g så gäller svåra banor, med snabba svängar och korta distanser, samt ett par kombinationer och idag var det en 3 kombination och en 2 kombination med :)
 
Börjar hoppa fram lite på en trippel som vi först byggde upp till ett räcke, sen en oxer och sist trippel, skuttade över de ett par gånger och han kändes taggad och fin!
Hoppade sedan fram på 3 kombinationen på låg höjd och det var inga problem!
 
Hoppade sedan banan lite lägre, kanske runt 80-90, nu får ni inte klaga på mina paint skills men banan såg ut såhär :
 
Vi började alltså på oxern snett igenom, 5 språng till ett räcke, sen svänga innanför trippeln på oxern, 4 lite fram till räcket, sen upp i kombinationen med 2 språng i mellan med 6 språng till trippeln, sedan lång distans ner till räcket, var en kulvert under men orkade inte rita det, och sen snabb höger sväng in i 3 kombinationen med 1 språng och sen 2 språng ut.
 
Första rundan gick bra, lekte runt lite på uppvärmningshöjden och det kändes bra, fick inte riktigt igenom halvhalten till första hindret så kom lite nära och sen skulle jag ha tryckt till honom innan 3 an men annars bara bra!
 
Sen höjde vi upp banan till 1m-105 allt kändes hur bra som helst, dock så petade vi första in på 2 kombinationen då vi kom in lite stort och han blev flack och sen petade vi andra i 3 kombinationen då vi hade lite mycket fart in.
 
Skrittade ett tag och sen körde vi banan igen och den här gången kändes det som allt stämde. Han hoppade grymma språng,lyssnade bra fast han blev taggad och satte en fin noll bana!  
 
Känns verkligen roligt att träna nu när det går så himla bra!





Va roligt. Hoppas det går bra i vännäs:-)

2013-05-04 » 11:46:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback