Your loving arms are keeping me from harm

Skönt med en sovmorgon idag, satt verkligen bra även om jag mest låg och halvslummrade till och från efter att älskling klivit upp för att fara på jobbet. hur som helst har de varit en rätt chill dag, håller på att jobba med våra informationsfoldrar just nu som vi har som deadline till efter lovet. Tror det kommer gå rätt bra, har hittills skrivit klart om media inriktningen men kommer behöva lite mer tid på beteende delen eftersom jag faktiskt inte vet så mycket om den linjen så får jag helt enkelt ta och fråga vilket jag inte riktigt kan göra nu.
 
Igårkväll snöade det massor och sen när jag vaknade upp så osregnade det istället och har gjort de typ hela dagen, men men en fördel är ju att marken blir mjuk och det borde förmodligen gå att rida ute iallfall, även om det är i regnigt.
 
Idag blir det även att plugga körkortsteori, har 2 faser kvar samt repetition, eller egentligen är det ju älskling som har det men vi gör alltid körkortsteori tillsammans så vi båda lär oss eftersom jag snart ska skriva in mig på körskolan och teorin är faktiskt riktigt svår ibland, vissa frågor är skrivna så konstigt att man knappt förstår och vissa svar är så obvious att man svarar fel bara därför men men det går framåt!
 
Mitt hår har verkligen tvättats ur sjukt mycket nu, har en extremt konstig färg, i vissa ljus är det blåaktigt och vissa lila aktigt, samt gråaktigt, blondaktigt och jaa helt enkelt en massa färger. Blir nog snart att fixa tillbaka håret till helblont igen. Behöver även gå till frissan och köpa nytt löshår...
 
 
 






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback