You already know

Första dagen i skolan har hittills gått bara bra, var dock lite struligt imorse då jag råkat få en kurs som jag redan har läst men har fått byta den nu så blir att läsa engelska 7 istället. Får ju meritpoäng för det också som tydligen ska vara bra, har ju aldrig haft problem med engelskan så blir säkert bra. Har även haft introduktion inför 2 nya kurser, Religion och Filosofi, Religion läraren påminner om en blanding av hollywood frun Gunilla och den där konstiga spåkuls läraren i Harry Potter, som sagt hon verkar väldigt speciell!
 
Idag så regnar det dagen till ära och när jag slutar blir det att fara hem och rida Gucci i regnet.
Han var förövrigt jättefin på markarbetes träningen och jag är så himla ovan att han är så lydig och fin som han är nu för jag sitter alltid och väntar på att han ska dra iväg på små hinderna så att jag nästan bromsar honom för mycket. Men allt jag gjort på senaste tiden är ju att träna lydnad och kondition så.
 
Ikväll så jobbar jag även på Ica från och med klockan 6 och efter det blir det kanske att fara på gymmet om jag orkar, beror på hur sent man slutar för man kan ju inte missa Paradise Hotel ;)
 
 
 





Ska ni tävla snart igen du och sötmule?

2014-08-20 » 23:55:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback