How should I feel

Dagens gympass gick rent utsagt åt helvette, blev till att köra biceps och triceps och biceps funkar hur bra som helst men har så otroligt mycket problem när det kommer till triceps. Det mesta sitter nog i att jag är så otroligt svag där vilket gör att mina axlar åker fram och jag spänner typ axlar och ryggen på nått konstigt sätt så allting blir jättefel och ostabilt. Blir så sjukt irriterad och arg när det blir fel så mitt humör var verkligen inte på topp efter det passet. Dock så fick jag till det lite i slutet men kommer behöva träna massa triceps på låga vikter och göra jätte basic övningar för att få allting rätt. Hatar att vara svag och nybörjare men det ska de ta me fan bli ändring på. 
 
Nu har jag fått i mig lite mat och snart väntar hemfärd då det blir dagens andra pass som kommer bestå av boxmocking, vattenbärning,hökonkning och rida stark och pigg Gucci i skogen, haha vem har sagt att dagens träning är över bara för att man lämnar gymmet?
 
Kommer nog ha en rätt bra träningsvärk imorn även om jag inte är säker på om jag förtjänar det eftersom det gick så dåligt.
 
Bild från typ ett år sedan så jag gymmade och hade rött hår, 






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback