This time I know it's for real

Satt igår och kände att näe måste göra om headern igen och den här gången gillar jag den faktiskt och kommer nog ha kvar den ett tag. 
 
Idag har jag varit ute och skrittat Gucci i skogen, vågade på mig en barbacka tur och det gick bara bra även fast det blåste, dock så såg han en läskig bredlåda en gång men annars skötte han sig hur bra som helst.
Annars har jag legat ute i solen samt spelat yatzy med Thai, kan ju säga att det gick riktigt brutalt dåligt varje gång -.-' Skit spel!
 
Nu ligger jag i sängen och väntar på att klockan ska bli middags tid, vid 18.30 ska jag faktiskt få fara iväg på hoppträning. Ska få testa hoppa Charlottas ponny Mejram som jag eventuellt ska få tävla lite inför försäljning.
Så jag hoppas vi funkar ihop, skulle vara kul ifall jag fick tävla litegrann i sommar ändå och så slipper jag stressa med att gå igång Gucci.
 
Fick en fråga vad min tatuering står för, när jag tänker efter är jag inte säker på att jag berättade det men iallfall så är det mitt stjärntecken i japansk kanji, och det står för vattuman eller mizugameza som det heter på japanska. Jag är ingen person som i vanliga fall tror på astrologi och sånt där men för många år sedan så hittade jag en hemsida på datorn där man kunde läsa om sina stjärntecken och just det som stod om mitt stjärntecken passar verkligen skrämmande bra in på mig. Så för mig symboliserar min tattuering att jag har hittat mig själv och vet men jag är och jag kunde inte vara nöjdare med resultatet!
 
Dock saknas ett tecke på den bilden men men ^^






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback