But inside it seems im just a little girl

Kan ju säga att Japan fortsätter att leverera!! Nu har vi bara ett par dagar kvar innan det väntas hemfärd på fredag och vad har vi gjort de dagarna jag inte har uppdaterat då? jooduu en jävla massa!
 
För ett par dagar sedan bestämde vi oss för att besöka Meji Shrine och Yoyogi park, dock så råkade vi gå för långt och missade yoyogi park men det gjorde ju inte så mycket^^
Meji Shrine var verkligen ett sjuukt vackert ställe och det ligger verkligen centralt, precis vid Harajuku station. Vi spenderade ett par timmar där med att promenera runt och fota allt vackert till vår kamera dog. Sen så gick vi igenom Harajuku Takeshita street på vägen tillbaka och det var proppfullt med folk och vi passade på att shoppa lite och prövade Japanska creps fyllda med godsaker!
 
En dag åkte vi till Tokyo Skytree, världens högsta byggnad, dock var det dåligt väder så vi valde att inte åka upp i skytree då det var väldigt dyrt och då vill man ju gärna att de ska vara bra väder. Men vi passade på att gå runt i den jättestora shopping byggnaden precis bredvid, åt världens största lunch och prövade green tee ice cream som var jättegod. De fanns också en Totoro butik och jag dog för alla saker där inne! Såååå amazing!
På kvällen bestämde vi oss för att ta oss till Tokyo Tower som är högre än Eifeltornet och där bestämde vi oss för att åka upp och utsikten var heeelt otrolig! De fanns en liten bar där uppe där ett band spelade live musik och man kunde titta ut över heela Tokyo!
 
Det var en liten uppdate, om de 2 dagarna som varit efter mitt förra inlägg, ikväll om jag kan så kommer ett inlägg om resterande dagar^^
 
Stay tuned!
 
Meji Shrine
 
Attack on Titan Tights!!
 
 
Tokyo tower
 






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback