Waiting for the magic to happend

Mitt hår har alltid varit väldigt väldigt tunt, man kan väl säga att jag har typiskt Scandinaviskt hår om man säger så, supertråkigt med tanke på hur mycket jag älskar att hålla på och greja med hår och så är mitt eget helt värdelöst, speciellt nu när det absolut inte vill ligga i någon annan frisyr än mittbena och jag känner mig fulare än fulast, sen att mina toppar är så slitna att de känns som svinto är inte heller så kul... måste ta mig till frisören innom en snar framtid, måste bara komma på hur jag vill klippa de, dock så har jag varit dålig på att ta hand om mig själv på senaste tiden vilket resulterar i att jag börjar tappa en massa hår vilket inte känns så kul eftersom det är nog tunt som det är, så i förrgår gick jag till life och köpte med mig Silicea, har bara hört gott om den produkten och kände att det var värt ett försök, man ska dock inte börja se resultat förän efter 2-3 månader men det är ju inte så konstigt med tanke på att håret inte växer så fort.
 
Tog min första tablett igår och det är en aning svårsvalda, och jag brukar aldrig ha problem med att svälja tabletter, inbiten värktabletts knarkare som jag är, haha men iallfall så ger jag denna en chans och sen hoppas vi på magi!
 





Och det enda jag ber frisörerna om är att tunna ut. tunna ut, tunna ut!!! Jag är så fruktansvärt less på min otroligt tjocka hår, det blir fettigt jättefort, är tungt så jag knappt kan ha uppsatt en hel dag och balsamet tar ÅR att skölja ut.... vi kanske ska byta ett tag?

Svar: Haha, jaaa vi kan jättegärna byta!! Är så brutalt avundsjuk på Maja som fick pappas astjocka och fina hår och jag har typ 3 hårstrån på huvudet som växer långsammare än mossa på en sten -.- Hade ju mördat för att få ha tjockt och fylligt asiat hår!!
Johanna Persson

2014-11-28 » 16:54:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback