When you find something better

Känns som om jag sover hur mycket som helst men ändå så är jag alltid trött, känner mig aldrig fullt utvilad på mornarna och det är verkligen jobbigt då jag är en sån som inte fungerar om inte jag får sova ordentligt, men men får hålla ut ett par veckor till innan det är höstlov och sen 2 veckor i Japan!
 
Började 12 idag och skulle vara nere på norrlandsoperan för att lyssna på en föreläsning om hur man blir chef över sitt eget liv. Tyckte väl egentligen inte att de var en så intressant föreläsning då allt kändes väldigt basic men samtidigt är kanske det mycket mer basic än man tror att styra över sitt liv? Förmodligen!
 Har nu haft hål i snart en timma innan min sista lektion börjar,filosofi, och eftersom jag har prov imorn så får jag passa på att plugga på lektionen, ska även plugga ikväll också.
 
Efter skolan så blir det att gå runt på stan, ska spana på födelsedags presenter åt Thai samt ett par skor åt mig själv, mina älskade Galaxy converse är heelt utnötta och jag har bara creepers och ballerina skor vilket kanske inte är optimalt nu när hösten/vintern är på g.
Är riktigt sugen på ett bar snygga kängor, typ dr martens, vi får väl se vad man hittar!
 






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback