My heart

Första dagen som hästlös på över 6 år, det känns verkligen jättekonstigt och det känns ofattbart tomt.
 
Vilken resa jag och Gucci gjort tillsammans, från att han kom som liten stålgrå och grundriden 7 åring, till att ha blivit en stor, välriden och superfin 11 åring.
Det har varit otroligt mycket jobb, att köpa en unghäst innebär mycket mer jobb än vad man tror men besitter man kunskapen till att utbilda så är det väldigt häftigt att få forma och se en häst utvecklas på det sättet.
 
Jag vet att många säkert tycker att jag skulle haft en annan ponny, en ponny som klarade av att gå de högsta klasserna och hade lite mer mod än vad Gucci har, men av de 365 dagarna som går på ett år så är tävlingsbiten minimal jämfört med all annan träning, trimning och hantering man lägger ner på hästen och Gucci har varit helt underbar alla dessa dagar. Självklart hade jag velat komma längre och göra ännu mer men nu i efterhand så gör det inte så mycket.
Jag har lärt mig otroligt mycket under mina ponny år och allt detta ska jag nu ta med mig när jag går över till häst och jag kommer att leta tills jag hittar den perfekta hästen för mig som jag kan ta mig dit jag vill på.
 
Återigen tack min allra bästa vän, för allt kul, alla motgångar och medgångar och för allt jag och du har lärt oss <3
 
Gucci när jag köpte honom
 
Gucci nu
 
 
 





Vad tiden går fort, ni köpte ju Gucci bara någon månad innan vi köpte Rindi. 4 år är en lång tid och vad hästarna sätter spår i oss som aldrig går ur. Vad sorgligt att Gucci åkt men samtidigt får han vara någon annans bästa vän. Jag kommer att sakna er på tävlingsbanorna.

Svar: Tack Ulrika, jaa det är sorgligt att ponny tiden är slut ni har ju lillasyster att satsa på så ni har ju många roliga år kvar!^^
Johanna Persson

2015-04-08 » 18:50:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback