Everybody move

Började morgonen med att lyckas förväxla tisdag med måndag, hade ställt alarm för att åka in med Räkan till hippo hyfsat tidigt men vaknade av mig själv en timme efter att alarmet skulle gått av för att inse att jag ställde det för måndag och inte tisdag -.-'

Hur som helst så var jag snabb iväg ändå och red ett 40 minuters pass med Räk, gramanen fick åka på, men hade nog inte behövt den för hon kändes väldigt fin ändå trotts att hon inte gjort så mycket under helgen jag varit borta. Hon kändes ändå smidig och mjuk,lyssnade bra och gjorde fina travökningar och galoppombyten och lyssnade bra fram och tillbaka.

Sen blev det hem och slänga i sig lite käk och sen in till stan med syster för att handlade sista julklapparna. Hittade det jag sökte iallfall och känner mig nöjd med mina inköp. Sen drog vi en middag på Vezzo, blev en ceasar med oxfile istället för kyckling, helt i min smak!

Annars har jag kollat på när syrran bakade Rocky Roads och nu blir de att mysa i sängen och imorn har jag noll planer för en gångsskull!







Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback