Cuz im under your spell

Jag har tänkt på en sak, det är så sällan man får hylla sig själv och säga att man är duktig som ryttare. Dels innehåller den här sporten/intresset så sjukt mycket skitsnack negativitet och avundsjuka. Det är verkligen väldigt tråkigt för vi som håller på sliter verkligen dag in och dag ut för att förbättra oss själva i ridningen, stärka hästarna och bli ett starkare ekipage. Jag kan komma på massor av saker som jag är dålig på och det är sånt som man alltid sitter och ältar istället för att tänka på de saker man faktiskt är bra på.
 
Därför har jag en utmaning till mina följare som har en egen blogg och håller på med/har häst att lista ner 5 saker som man själv är bra på och motivera varför. För att kunna ge sig själv en boost och peppa andra att göra detsamma!
 
1. Jag är bra på att anpassa min ridning -  Jag tycker att jag snabbt kan anpassa min ridning utefter förutsättningarna eller vilken typ av häst jag rider och därmed kunna känna ganska snabbt vad som behövs göras och hur jag ska rida just denna häst elr dylikt.
 
2. Jag blir sällan nervös -  Det händer nästan aldrig att jag blir nervös på tävling eftersom jag oftast inte känner mig påverkad eller pressad av de andra som kollar eller som jag tävlar emot, vilket gör att jag oftast håller bra fokus.
 
3. Jag är nogrann i min ridning - Jag försöker alltid planera in dag för dag hur jag ska träna och är väldigt noga med att min häst ska göra det jag ber den om. Känner jag mig nöjd kanske jag bara rider en halvtimma och är jag inte nöjd då tragglar jag på tills jag känner mig nöjd. 
 
4.Jag har bra balans - Efter att ha haft hästar med mycket eget humör eller man kanske ska säga olater, så har jag utvecklat en bra balans vilket är väldigt effektivt att ha vilket gör att jag sällan ramlar av.
 
5. Jag vet att jag är duktig - Trotts att jag inte haft rätt hästmaterial och kunnat visa allt jag faktiskt kan så vet jag att jag är duktig. För det handlar inte om att bevisa för andra att man är bra utan det handlar om att bevisa för sig själv att man är bra genom att utmana sig själv och sätta upp egna mål och sedan klara av det. För jag vet att jag kan så mycket mer och är så mycket bättre än vad jag har fått bevisa och det är det viktigatse!
 
 





» Elin

Sjukt bra grej Johanna, de ska jag göra!

2015-10-10 » 21:42:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback