låtar som jag lyssnar på just nu

lykke li feat kleerup Until we bleed

http://www.youtube.com/watch?v=4rGvq3cdJkk

Dead by april Losing you

http://www.youtube.com/watch?v=IoIpxkWzcLM

The script Before the worst

http://www.youtube.com/watch?v=3diWsUZp_Kk

 Lady gaga feat space cowboy and Flo rida starstruck

http://www.youtube.com/watch?v=FMgeR0EJjZA

puss<3


tisdag<3

hejhopp vaknade klockan 10 imorse men låg och drog mig i typ en  timma :p
sen vare bara upp och hoppa och sen gå ut med en liten vovve. vi tränade litte skuttning på baksidan och det tycker han är kul :)
om han var en ponny skulle han ha en suuperbra hoppteknink och kanske vara en superponny ;p<3
btw så fick jag en fråga där ngn undrade ifall jag tror att jag kommer få en ponny! :)

svaret på frågan blir att det beror mycket på.. vi kollar ju som runt nu lite grann på stallplatser mäst bara för att veta vars det finns stall nära oss för att det är ju lättare ifall jag kan ta mig ut till stallet själv:) men det är lite större chans att vi iaf tar en ponny på foder men vi får se helt enkelt :)

just nu sitter jag och tittar på MTV americas best dance crew :)

det är så gryymt duktigta på att dansa! jag vill också vara bra på att dansa!! hahaha ni vill inte ens se mig dansa haha typ som en vandrande pinne på styltor :p hahah<3

vad ska ni göra idag dååe?<3

bilder från sthlm första delen :)

här är bara bilderna från skansen men det kommer fler snart..


i'm back

hejsan hoppsan bloggen :)

jag har inte dött som en annan michael jackson utan direkt jag kom hem från stockholm så skulle vi åkte till farmor och farfar i lycksele 1 vecka och de har ju ingen dator så det betyder ju ingen bloggande :)

Har ganska mycke bilder från sthlm att ladda upp men jag gör det lite senare men jag lovar att de kommer att komma innan nästa söndag! :)

igår var jag iaf på umelagun hela dagen med vendela och lillsyrran :)
vi blev jagade av ngn läskig kille haha :p
sen sov V över hoss miiiig ;)

blev en ganska jäktig dag först så cyklade Vendela till mig från stan och sen så cyklade vi till umelagun och badade och sprang runt och sen så cyklade vi hem och sen skulle jag och vendela ner på stan igen för att hämta grejer och då  cyklade vi till stan och tillbaka igen och sen åt vi middag och sen for vi ut och hoppade studsmatta och sprang runt och sen så dog vi framför en film med en stor godis skål och massa dricka :)

aja, nu ska jag kanske speeela lite tv spel för det är typ alldeles för varmt ute. 25 grader och klockan är bara 10.40 ;p
haha, omg har sverige blivit något utland eller? haha aja, nu ska jag gååå tjadååå! <3


sthlm<3

hejhopp bloggen :)

sitter här i stockholm storstad i tégnelundens hotell lobby :)
Idag har vi varit på skansen och kollat runt på olika djur :)
Mamma var lite smått sur hela tiden så jag höll mig mäst hos pappa. :p
Vi köpte glass och satt i någon park där inne och kollade på när de skulle resa midsommar stången som aldrig ville resa sig :p
Sen kollade vi på konsigan vit-svarta apor och läskiga fåglar med "hacke hackspett " frisyr :p
sen så gick vi hem till hotellet och sov i typ 2 timmar eftersom vi har åkt buss hela natten och sovit kanske 4-5 timmar!
Sen gick vi ut för att äta middag vid 7. åt på någon fin kina resturang och beställde 4 sorters rät :P haha tog det typ abra för att man fick gratis efterrätt, Firterade bananer med glass!<3 bland det gooaste som finns!!
Sen gick vi runt typ hela stan och det hade ju såklat börjat regna men det stoppade inte oss.
Vi gick i gamla stan och vid slottet och riksbyggnaden och någon konstig kyrka som jag tror hette typ tyska kyrkan? :)
sen gick vi tillbaka nu och då började jag skriva :) har fotat lite också med min dåliga mobil kamera så jag kan lägga in lite dåliga bilder när jag kommer hem :)

aja, nu ska jag gå upp på hotellrummet vi hörs imorn puss<3

Recept på Citronmaräng<3

jaa muffinsen blev faktiskt bra!! :) här kommer receptet på dessa godingar :)

p.s Receptet räcker till ca 12 normalstora muffinsar d.s

Citronmaräng

till muffinsen:

125 g rumstempererat smör
125 g strösocker
2 ägg
fint rivet citronskal och saften från 1 citron
125 g fint mjöl

hur gör man :

1. värm ugnen på 190 grader
2. Rör smör och socker pösigt. tillsätt ägg,citronskal,citronsaft,och mjöl och rör till en slät smet. Fördela smeten i pappersformar och baka i mitten av ugnen tills muffinsen har rest sig ( hahaha) och känns fasta i mitten. De normalstora muffinsarna tar ca 12-15 min i ugnen :)
3. Ta ut muffinsen ur ugen och lägg över ett galler och låt svalna.

Till marängen:

4-6 msk lemon curd
3 msk vatten
175 g strösocker
1 struken msk flytande glukos
3 vitor av stora ägg :)

hur gör man:
1. värm ugnen på 190 grader

2. bred ut lemon curd ovanpå citronmuffinen och ställ dem på en bakplåt.

3. för att göra marängen , häll vattnet i en liten såskastrull och tillsätt sockret.
sätt kastrullen på medelvärme och rör tills sockret har smällt.
tillsätt den flytande glukosen och rör lätt tills den har löst upp sig. Pensla ned eventulla sockerkristaller som har fastnat på kastrullen insida med en fuktad bakpensel. Öka värmen och koka vätskan hasigt tills temeraturen når 121 grader och pensla då på och då ner vätskan från kastrullen isida. vispa under tiden äggvitorna tills de stelnar.när sockret har nått den rättatemperaturen. ta bort kastrullen från värmen och ställ ned den i en skål med kallt vatten för att stanna kokningprocessen.

4.häll sakta ner smeten över äggvitorna samtidigt som du kör mixern på låg hastighet. kör sedan mixern på hög hastighet tills blandningen svalnat. fyll en sprits påse med maräng blandningen och spritsa över lemon curden.

5. baka muffinsen i mitten av ugnen i ca 2-3 minuter tills marängen har fått färg :)

sen äre klart!! :) dom blev SUPERGODA!!! :)

 Så här ser den ut i boken :)

 så här blev våra :P smaklig måltid<3<3


Citronmaräng

hejhopp just nu så håller jag på att baka citronmaräng ur boken Muffins av Sue McMahon :)
Om jag har tur så blir de riktigt fina men tror inte riktigt det :p
aja, han tydligen inte skriva så mycket eftersom jag ska ut med den där hunden kraam <3

08.53

Godmorgron bloggen :)

idag så kommer det bli en kul dag hoppas jag!!: )
först nu klockan 11 ska jag iväg till hissjö och rida Bellman för andra gången :)
Sen om jag har tur så kan mamma skjutsa mig till håkmark till vendela så ska jag få rida Dreamen eller Casse :) Då väljer jag nog Dreamen för Casse verkar svårare trots att vendela sa att casse var enklare :)
men nu ska jag gå och äta frukost puss på eeeeer<3<3


sista ridlektionen :)

idag var sista ridlektionen och det var jättekul!:)
Vi bus-red och körde bara lekar:) vi körde Följa John över hinderna och så körde vi Galopp Race och Under hökens alla vingar kom :)
i Följa John åkte jag ut näst sist för jag började tveka lite grann så då red vi förbi och sen i under hökens alla vingar kom så kom jag 2:a haha lillen var jättetaggad. och sen i galopp race vann vårat lag för Emma trillade av i en sväng haha balansen på topp :p

lillen var JÄTTEMYSIG idag!
Han låg ner och i sin spilta och då gick jag in till honom och då la han huvudet i mitt knä och då lutade jag huvudet mot hans panna och kliade honom och båda blundade och han var såå himmla mysig!
Jag lovar att om han hade varit en c-ponny hade jag tjatat på mamma att vi skulle få köpa honom av ridskolan han skulle få det sååå bra och bli såå himla fin i både dressyr och hoppning och sen när jag vuxit ur honom ( om jag gör det ) så skulle jag köra honom i en typ sulky istället och skaffa en tävlingsryttare och jag skulle planera det sjukt bra!! men nu kommer det ju aldirg hända.. ;(
Kommer sakna sönder honom efter jul jag kommer så söka in till typ kombi om det inte blir foderponny/egen ponny:) aja nu ska jag gå och ringa Carro och se om jag ska rida Bellman imorn vi ses kraaam<3<3

Choklad + klantskalle med blå lugg ;p<3

nu har jag äntligen köpt min älskade choklad :p<3  haha euroshopper mörkchoklad<3 kostar fan 4.90 på maxi så då passar man på att köpa en till också en vanlig med nötter :)
 jag bjúh ;p
haha btw så vet jag att man får dålig hy av choklad men det SKITER jag i :p I LOVE CHOKLAAAD<3


--
någon som vill se en klantskalle med blå lugg kolla hit :p
 haha jag suger!!

--
jaa, idag hoppas jag på att få rida denna söta mulåsna   idag :p fast det har jag väll redan sagt ?
Jag har funderat litegrann på hur jag ska göra med mitt hår.. vet inte om jag ska spara ut håret långt eller om jag ska klippa det kortare igen? vad tycker ni?
 långt eller kort? ;)  free frome fake up

Godmorron :)

vaknade typ aldeles nyss av att en dum telefon ringde och väckte mig. kanske bra endå för jag vill som inte sova bort hela dagen :)
Idag äre ju sista ridlektionen och det känns lite tråkigt faktiskt ;/ nu vill jag iaf rida Bubbis den sista gången så får vi se hur det blir efter sommarlovet. Hoppas verkligen inte att jag har vuxit ur honom under sommarn då blir jag ledssen. ;/
men aja det får bli som det blir.
Vad ska alla ni gör under sommarn då? jag själv ska åka till stockholm och ner till skåne ett tag och hälsa på mina små kusiner Zoe och Ian.:)
Sen så ska jag typ försöka leta upp lite tävlingar som jag kan vara med på med Mulle nu sista året det går ju som bara bättre och bättre för oss och det känns kul! :)
--
Idag så kommer jag nog fara ner till maxi och köpa euroshopper choklad ( bara för att det är billiga ) som kostar typ 5 kr på maxi så jag kanske köper 2 dåe :P

nu ska jag väll se om det finns något att äta till frukost:) hoppas det finns rostatbröd..
PussochKraam<3

Kladdig målarfärg!!

hej bloggen nu är det ju midsommar på typ fredag? elr? jag suger vet typ ingenting när någonting är :p aja kommer ju ta natt bussen från umeå som går klockan 20.20 på torsdag så jag är nere i sthlm vid 6 på morgornen tagg :p asså inte på buss resan iaf! hatar att åka buss långt specillt nattbuss eftersom jag inte kommer kunna sova alls typ så ni som har mitt mobil nr får ringa och roa mig under den färden. :)
har varit på hippo typ halva dagen och målat äckliga bommar till innomhus SM i september.;/ klantskallen Jojiiz la såklart båda arma, kläder och hår i färgen. jaa, hår också typ hela mig lugg var blå! ;o jättehett va?!
skulle inte tro det!! sen åkte jag direkt från hippo upp till håkmark och red sötnosen i spöregnet! kul när man inte har regn kläder men men är man stall tjej får man nog stå ut med detgmästa.. :P sen åkte jag hem och tvättade håret med lacknafta så den blåa färgen gick ut :D!! kan lägga in en snygg bild på min blåa lugg sen även fast man inte ser så mycket av det blåa på den bilden :)
sen efter den sköna dushen hoppade jag i kläderna och for till wilma vi spelade monopol men det var inge klul på rebecca hade sina jävla tomter överallt som jag (såklart!!) gick på :p haha men mysigt hade vi allt :) aja nu ska jag väll kolla blogglovin innan jag går och lägger mig för kvällen :) tror nog jag ska fara ner på maxi imorgorn och köpa choklad är så sjuuukr sugen på choklad puss på er // Jojiiz<3

 jah bjú<3

Grönalund och hopptävling

Hejhopp var nere på ungdomscuppen igår igen och kollade runt satt i ett typ Indian tält med Wilma och kollade på Rebecca när hon spelade o.s.v .Sen åkte jag hem vid typ halv 5 och såg på tävlingar från något jippo i norrköping och lite från strömsholm :) Sen for vi iväg på middag till några av mamma och pappas kompisar och åt ngt grillat kött och blåbärspaj till efterrätt mums..
Vi har bästemt att över midsommar ska vi fara till stockholm typ 3 dar och gå på grönan :) hahaha asså sjuukt kul jag fick min pappa att lova att åka den nya åkaktraktionen INSANE med mig den nyaste åkatraktionen där :) haha värkar så sjuuuuktkul :P för att övertala pappa om den saken gick samtalet såhär:

Jag: "pappa när vi kommer till grönan kaaan inte du åka INSANE med mig då?"

Pappa: "nej aldrig i livet jag vill inte"

Jag: " våågar lilla pappa inte åka INSANE?"

Pappa: "klart jag vågar"

Jag: "är pappa en liten fegis ääär pappa en feeeegiiis"

Pappa: "jag kan åka ALLT"

Jag: " haha det tror jag inte på men du vågar altså åka INSANE med mig då?"

Pappa: " klart jag gör jag är väll ingen chicken"

Jag: " men börjar lilla pappa bli gubbe eller? för jag tror inte farbror vågar!"

Pappa: " klart jag gör!!! då åker jag INSANE med dig så du får se att jag vågar! "

Jag: "okej lovar du det?"

Pappa: "japp jag lööövar!! "

hahaha min stackars lilla pappa ska åka insane med mig OCH frittfall :P ahaha han är precis som en liten småunge "jag tror inte att du vågar" "det vågar jag visste!" haha söötpappa :P

---
Idag vare ju hopptävling med Mulle i Vindeln ;) Gick faktist jättebra så jag är nööjd:)
Hoppade första klassen L:C och då tog vi oss runt banan + omhoppningen med 3 tidfel ( p.g.a han stegrade lite grann ) Men vi fick 0 fel på hinder och det är den enda som räknas för mig :)

aja nu ska jag kanske försöka sova har varit vaken sen klockan 5 imorse :P pussOCHkraam

 jag och Mulle hopptävlar  :P söta va? :p


Gött Å Blandet!

hejhopp :)

varit lite inaktiv kanske men har inte orkat blogga bara :p
Skolavslutningen gick baaara braa och vi fick gå hem lite lätt tårögda men inget mer än så :)
Sen så mötte jag och Beccis upp Klara, Didde, Viktor, André, Abraham och Benn och typ drog ner på maxi köpte godis och satt och praata :P
Sen så såg vi film hos andré. Jag, Klara, Didde, André och Viktor vi såg Offside och 40 year old virgin :)
vi drack typ 2 energidrinkar var och hade kul och sen blev vi suupertrött vi gick och la oss klockan 5 och sen knallade jag hem 7 :p sen gick jag och la mig när jag kom hem:)
sen typ klockan 9 smsa Didde mig och väckte mig :p haha en smått irriterad Jojiiz fick allt maza sig upp ur sängen endåa :p Sen drog jag ner till Umefotbollsfestival på nydala och försökte intressera mig för den grymt tråkiga sporten fotboll :p
Men alla mina kompisar var typ där så vi snackade och kollade på när andra spelade matcher och sen när de själv skulle spela match kollade vi andra på dem :) vi har iaf haft vääldigt kul :)
Aja, nu ska jag typ börja laga middag eftersom mamma och pappa jobbarkväll så måste ju någon göra mat :P Wilma ska komma över sen så vi får se vad vi hittar på :P

puss vi sees ;*<3<3

Skolavslutning imorron!! :D

sandratasic.blogg.se om Svar på Frågestunden :):
HAHAHAHA, ofta du inte skrev frågorna till dej själv lr så ? ^^

--
Jag gjorde inte det skulle bara vara så jävla fail om jag skrev till mig själv för att värka "poppis" :p

----------------------

hejhopp hade något konstigt med frilufsliv idaag :) var typ vid revet i holmsund och gjorde upp eld och typ lärde oss att fälla upp ett tält :p
Sen spelade vi typ ruggby på standstranden och hade det mysigt :)
Imorgon äre skolavlustning dårå :)
ÄNTLIGEN!!
 ska ju ha min vita klänning med svarta prickar på :)

 ( titta inte på ansiktet ;S )

och till den de svarta skorna :)
 

hoppas det komme bli finfint :p

som vanligt kommer det väll regna på skolavslutningen som  det har gjort varje år och då överdiriver jag inte :p
Beccis ska sova hos mig dååå :) kommer ha fett mysigt :P
men vi kommer nog gråta ett tag också :P alla kommer någ gråta killarna med:P men det är bara gulligt att det kan visa känslor iaf som vissa andra killar inte kan :p
Time too goo<3<3

Tisdag :)

hejhopp idag har man ju bara städat klassrummen i skolan eftersom älskade sommarlovet börjar på torsdag!! :D
tränade på skolavslutnings sången också Bubbly som låten heter :) de flesta killar var på fotbolls DM nere på nolia och de har inte kommit tillbaka än vad jag vet så då borde det ju gå bra för dem :)
ett minus just nu är att det känns som om jag håller på att bli lite sjuk ;/ det får jag ju INTE bli!!!
på lördag ska jag ju tävla Mulle i vindeln och sen så ska kanske rebecca sova hos mig från torsdag till fredag skulle fråga sin mamma om hon fick :)

Sitter här just nu och äter en Nogger Mint glass i bikini eftersom att det är ganska varmt i solen och jag har solat lite men gick in eftersom att jag typ brände mina läppat :P skillad tjej:P
 Idag blire ju ridlektion på Hippo :) vi ska ha dressyr med andra hästar det  ska bli kul :) Hoppas att jag får Jackpot elr den nya ponnyn Sudden :P fast jag är nog lite för lång för Sudden :p

imorn blire frilufsliv med skolan vi ska typ någonstans till obbola till något hav och rev äh har ingen aning om vad det heter men med. :P ska baka pinnbröd på morgonen för att ta med mig! :) Pinnbröd är så sjuuuukt gott! :)

Pinnbröd 

2,5 DL mjöl
1 tsk bakpulver
½ tsk salt
1 DL vatten

ett väldigt lätt recept om jag får säga det själv :p

aja, ska väll gå och kolla bloggkoll elr något annat nu vi seees sötnosar Puss<3

btw de här skorna ska jag ha på skolavslutningen :)

 snygga va?

Fuck IT!!!!

så fucking jävla less just nu! nu vet vi hur vi kommer att vara uppdelade i klasserna!! asså det var inte ens kul hur mycke vi grinade! ;( Asså fatta då hur mycke vi kommer grina på skolavslutningen! jag säger bara en sak! FUCK SKOLAN!!
och vattenfast mascara!!!

ridning + glassrecept :)

halloo sötnosar :)

klev upp halv 8 imorse för att skynda mig ut till Ersmark för att rida Mulle<3
Gick rätt så bra vi övade lite "läskiga" hinder och omhoppningssvängar :) med på listan fanns tydligen springa jättefort efter nästan varje hinder men vi jobbar på det :P
det är ju Tävling på lördag så jag hoppas kunna lösa skjuts med Fia och Ramiiro ifall det ska tävla i vindeln på lördagen :) HOPPAS!!

---
märker att jag fått komentarer om Fortet och jag bryr mig inte om er ni kan väll spara era korkade komentarer för er själva så känns det bättre för alla!! :)

aja, funderar på att hoppa i duschen och spola kokvarmt vatten över mig eftersom jag näsan precis kommit in genom dörren och det spöregnade när jag cyklade hem så jag blev bara liite dyngsur! :P sen sak jag ta min hemma gjorda nyttiga glass som jag gjorde igår :) Här kommer receptet för de som vill :)

Nyttig god sommarglass!

2 dl fruktyoughurt
2 dl naturell youghurt
1½ dl mjölk
2½ dl hallon ( eller andra goda bär )

Du börjar med att plocka fram alla ingredienser och sen värmer du bären lite lätt i en skål i micron så det inte är helt frysta. medans de värms blandar du mjölk och youghurten i en skål eller tillbringare :) sen häller du i bären och tar fram en mixerstav och mixar alltihop till en jämn " smet ". Sen  häller du bara över "smeten" till en skål med lock som du sedan ställer in i frysen som får stå där över natten :) sen är det bara att plocka ut och njuta av en gos härlig nyttig glass :)

p.s om du vill ha smoothi/ milkshake så skippar du att ställa in den i frysen utan dricker den direkt d.s

puss på er sötisar sees<3





besöksrekord eller vaaad?!!! :o

80 besökare!!!!!! <3

omg rekooooord!!!! XD

statestik :)

idag hade jag läsar rekord!!! :D pusss på er sötnosaaar<3<3

63 läsare :)

Svar på Frågestunden :)

Nu kommer alla svar på era små söta frågor :)

Fråga: Favoritklädesplagg?

Svar: Det måste nog vara mina mörk blåa Jeans som jag nästan alltid använder :)

Fråga: Vad använder du för smink?

Svar: jaa, det är olika för de mästa brukar jag ha mascara ögonskugga lite kajal och kanske lite puder :)

Fråga: Vars köper du det mästa av dina kläder?

Svar: det är nog på H&M och Gina Tricot :)

Fråga: Bästa tidningen?

Svar: hm.. jag vet inte riktigt jag brukar inte läsa så mycke tidningar men jag älskar " Min häst" tidningen :P

Fråga: Den bästa film du har sett?

Svar: oj, det var en svår fråga jag har sett många bra filmer en av dem är nog Black Beauty (börjar gråta varje gång jag ser den :p )  och så är det väll Skräckisen the abended :)

Fråga: Hur många läsare har du per dag?

Svar: Det varierar ganska mycke med oftast kring 20 ngt :) ( inte så mycke men men :) )

Fråga: Vad är det bästa du vet?

Svar:  Den underbara doften av häst!!! vem kan inte motstå den? ;)

Fråga: Gillar du någon?

Svar :  Japp det gör jag och han är världens sötaste<3

Fråga: Favorit smycke?

Svar: oj, jag vet inte jag är inte så mycke för smycken så jag tror inte jag har något speciellt favorit smycke :)

Fråga: Vilka brukar du umgås med på fritiden?

Svar: jag brukar vara med klara och beccis och Vendela:) men jag har inte så mycke tid för kompisar när hästarna tar ganska stor plats :)

Fråga: Om du skulle fara till en öde ö i en vecka vad skulle du ta med dig då? 1, sminkprodukt? 2. person som  fick följa med? 3. övrigt?

Svar: 1. min mascara om jag måste välja :) 2. Vendela såklart! <3 3. mat och en båt så jag kunde åka hem tidigere :P

Fråga:  Vem är du kär i (A) vet redan men vill att din blogg ska få veta det.

Svar: Lilldidde såklart ;*<3<3

Fråga: Det kommer alltid vara du jag å bec aiit?

Svar:  Klart det kommer!!!

Fråga: Är du singel?

Svar:  Japp, det är jag enså länge :P

Fråga: Vars ser man svaren?

Svar: här ser man svaren :)

Fråga: Hur länge har du ridit?

Svar: jag har ridit sen jag var 6 och nu är jag 13 så jag har ridit i 7 år :)

Fråga: hur många gånger i veckan rider du? Dea? Ridskolan?

Svar: jag rider Dea en gång i veckan ibland 2 beror på om Agnes har mycke i skolan. Sen rider jag i hoppgruppen 1 gång i veckan och sen försöker jag rida Mulle i gång i veckan så det blir 3-4 ggr in veckan :)

Fråga: Tror/Vill/Kommer du få en egen häst?

Svar: jag vill ha en egen ponny såklart men jag är inte säker på att jag kommer få någon :) men det känns som att jag kanske kommer få en ponny det är lite 50-50 :)

Fråga: Vilken är din favorti häst? Blue-eye eller Dea?

Svar:  det var en svårfråga! jag vet inte det går inte att säga jag älskar båda jättemycket och det går bara inte att välja det är som att fråga en mamma vilket barn tycker du bäst om? helt omöjligt!

Fråga: Hur hög är Blue-eye / Dea? :)

Svar: Blue-eye är 129,5 cm hög ( B-ponny ) och Dea är kring 138 cm hög tror jag (C-ponny )

Fråga: Kan du inte lägga upp lite bilder i stallen där du rider och bilder/film när du rider? :D

Svar: joo, det skulle jag nog kunna kanske inte precis bilder/ filmer när jag rider eftersom jag fotar alla bilder själv med min dåliga mobilkamera :P + att jag är så hightek att jag vet inte hur man lägger in en film från youtube till blogg XD haha blondii jag är :P

Fråga: Hur många gånger har du fått placeringar på tävlingar med Blue eye? Din blogg är super bra ;)



Svar: tack så jättemycke :) jag har vunnit en gång på en tävling som var en februari och sen en RS-tävling och sen kom jag 2:a under utetävlingarna på hippo i maj :) så jag har placerat mig 3 ggr med honom :)

Fråga: vem är din bästavän?:)

Svar: äntligen en jättelätt fråga Vendela såklart!!!!<3<3<3

Fråga: kommer du göra det här fler gånger?
 
Svar:  jaa det kommer jag nog göra.

Fråga: skulle du svara på en väldigt privat fråga?

Svar: kanske det det beror på hur privat :)

Det var alla frågor det hoppas ni blev nöjda med era svar kraaaaaaaam eran
Jojiiz<3


haha :)

har fått ganska roliga frågor och jag kommer lägga upp svaren på bloggen senare idag tänkte att ni får fortsätta ställa frågor till klockan 3 och då kommer jag att börja svara på frågorna från er alla :) Så vad väntar du på FORTSÄTT FRÅGA! :D<3

 haha Mulle vill inte vara med på tävling längre :P

Frågestuuund!! :D

för första gången på www.jojiiz.blogg.se så är här nu en Frågestuund! :D svarar på vilka frågor som häslt om vad som helst! :D kraaam på er och börja fråga! :D<3

 ( klaga inte gamm bild från i typ december osminkad innan jag ska gå och lägga mig ) :*<3

Anonym om fortet

Anonym om på Fortet!:
du är för dum för att fatta

------

okeeeeeej? men du skulle faan inte klarat alla cellerna själv!!? ;o
btw så jävla fegt att inte säga vem du är!

på Fortet!

var på fortet idag med nga ur hoppgruppen :) vi samlades utanför subway i kungspassagen för att äta på subway jag tog en steak and cheese och det avr supergott :) sedan gick vi in på fortet för utmana varandra och det visade sig vara svårare än vad jag trodde :) vårat lag var ( Elin,Evve,Sanna, och lill jaag ) och sen det andra laget var ( jaquline,Sofia,My och Carro ) haha vi förlorade då inte liite stort :P haha de andra som vann hade typ 600 poäng vi hade typ 350 :P hahaha!
sen tog jag en buss hem och nu sitter jag och bloggar och äter chips och dricker cola och ser på något pogram på 3:an :)
har börjat fundera på ifall någon vill börja prenumenera på min blogg? bli bara medlämm på www.bloggkoll.se  och sen söker ni på Jojiiz  med ett J och två I!
undra hur många ni är som läser min blogg? :) skulle ni vilja ha en frågestund när ni kan fråga vad som hälst? :) kraaaaam<3<3

(bilder från fortet tog kort från google så det är verkligen inte vi på bilderna)


har glömt vad cellen hette men vi klarde den banan iaf :)

den dära klarade vi inte den var svår och vi fattade ingenting :P

aja, nu ska jag flippra lite kanaler pussss vi seees ;*


Utkast: hejhopp var ...

hejhopp var på klass-resa i onsdags-torsdags :) ( lägger kanske in bilder sen om jag orkar )
vi hade faktiskt ganska kul med aktiviteterna och vi badade såklart i det absolut iskalla havet!! :P man typ förfrös huvudet när man doppade huvudet men kul vare :) sen sov vi i mysiga rum och såg på film och pratade och hade kul :) asså btw så våran klass det är faan inte kul hur mycke vi misstolkar allt!! :D ahahahhah man kan inte säga någonting aå tänker man få någotannat! hahahahahaha :P aja ni som var med fattar vad jag menar :P hahahahahaha! aja nu ska jag kolla lite på TV innan jag ska gå och sova för 4 gången den här dagen kraaaaam<3<3<3